Valorant V-Sync açmadan tearing nasıl engellenir?

İşletim sistemi
Windows 10

vogotton

Centipat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
gtx1650
İşlemci
amd ryzen 5 5000u
HP Pavilion cihaza sahibim ve oynadığım bütün oyunlarda isminin tearing olduğunu öğrendiğim yırtılmalar ile karşılaşıyorum. Cihazı ilk aldığım dönemde pencereli tam ekran moduna alarak sorunu çöze biliyordum bir süredir oyun oynamıyorum Valorant'a geri döndüm ve yine bu sorunla karşılaştım. Artık pencereli tam ekran bile çözüm olmuyor. Tamamen pencere modunda açtığımda sorun çözülüyor ya da V-Sync açtığımda ama rekabetçi Valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum. V-Sync ise bu oyunları tatsızlaştırıyor bence. Arkadaşımda benimki ile aynı bilgisayar var ve hiç bu sorunla karşılaşmadı. Çözüm olur belki diye Windows 11'e geçtim ama çözülmedi tekrar Windows 10'a döndüm. NVIDIA sürücülerini güncelledim ama yine de sorunumu çözemedim HP teknik destekten uzaktan bağlantı ile yardım aldım ama onlara bile bu sorunu çözemedik. V-Sync açamamı önerdiler. Arkadaşım Windows 10 Home kullanıyor dediğimde sizde bu sürüme geçip deneyebilirsiniz dediler lülfen bana yardımcı olun çıldırmak üzereyim. İlk foruma yazışım sürçülisan ettiysem affola saygılar iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptop un model adını tam olarak girerseniz yardımcı olmaya çalışacağım.

Bende de aynı sorun vardı Windows 8.1 Single Language geçince tamamen düzeldi deneyebilirsin ^^

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Adsız1.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Adsız2.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…