Valorant VAL 43 hatası nasıl çözülür?

pablo31

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU Nvidia GeForce RTX 2050
CPU AMD Ryzen™ 7 7435HS
ASUS TUF GAMİNG A15
Meslek
Öğrenci
Buradaki açılan konulara baktım ama işe yaramadı hiçbiri işe yaramadı sadece bende sıkıtnı var anlamıyorum neden böyle diye ama Windows 11'den Windows 10'na döndüm işe yaramadı. Tekrardan 11'e döndüm tekrar denedim DNS ayarlarını hepsini denedim oyun 3 4 kez girmeye başladı. Sevindim sabah oynamak istedim açılmamaya başladı. Siyah ekran çıktı bekletti sonra açtım Valorant'ı zar zor girdim ama sonra VAL 43 hatasını alıyorum hep bu sorunu hiç çözemedim.

VALORANT   21.04.2025 19_23_19.png

Sistem, bekleme süresi aşıldığında Valorant periyodu hata kodu 43 görünüyor. Bu, oyunun çıktısının belirli bir süre içinde çalıştırılamayacağı anlamına gelir gelir . 43 birleştirme hatasını düzeltmek için Valorant oyununun çıkışını yeniden başlatmanız yeterlidir.

Şöylede söyleyeyim arkadaşlar ben NVIDIA kullanıyorum ve sürücülerim güncel hepsi.

Sistem, bekleme süresi aşıldığında Valorant periyordu hata kodu 43 görünüyor. Bu, oyunun çıktısının belirli bir süre içinde çalıştırılamayacağı anlamına gelir gelir. 43 birleştirme hatasını düzeltmek için Valorant oyununun çıkışını yeniden başlatmanız yeterlidir.

Nasıl yani? Oyunu silip tekrardan mı yükleyeceğim?

Çözüdüm arkadaşlar hep bu sorunla karşılaşıyorsanız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun sonuna kadar izleyin aynısını yapın oluyor :)

Şöylede söyleyeyim arkadaşlar ben NVIDIA kullanıyorum ve sürücülerim güncel hepsi.

Nasıl yani? Oyunu silip tekrardan mı yükleyeceğim?

Çözüdüm arkadaşlar hep bu sorunla karşılaşıyorsanız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun sonuna kadar izleyin aynısını yapın oluyor :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı