Çözüldü Valorant "VAL 43" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.

Sizin dediğinizi yaptım ve oyundaki açtığım karakterler gitti aldığım kostümler gitti açtığım tüm kozmetik eşyalar gitti çok sağ olun bayağı işe yaradı ;(

Ne alaka bu yaptığınız işlem sadece hesabınızdan çıkmanızı sağlıyor başka bir şeyi değiştirmiyor iftira atmayınız.

Ben de aynı hatayı alıyorum dün yaptım düzeldi bugün yine aynı hata. Rocket League de böyleydi sonra hiç açılmamaya başladı . Korkuyorum açıkçası bu da öyle olur diye...

C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.

Ya oluyor da siliyorum Valorant'a girerken bir daha oluşuyor siliyorum bazen girmiyor bug oldu bende sildiğim an geri geliyor dosya

Oyuna girmeden önce silin. Sonra hata verirsen oyunu kapatıp yine silin. Bende böyle giriyor.

Ban riski var mı?

yaptım olmadı başka ne yapabilirim
C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip riotclientprivatesettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız.

Yaptım olmadı başka ne yapabilirim?

C:\Users\"kullanıcıadınızıyazınburaya"\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Data gidip RiotClientPrivateSettings.yaml dosyasını siliniz veya uzantısını .yaml1 yapınız

Ben dediklerini denedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…