Çözüldü Valorant val: 51 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ali can çelik

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, sabah Valorant oyununa girmeye çalıştığımda hata kodu val: 51 diye bir hata ile karşılaştım. İnternetteki YouTube'daki bütün her şeyi denememe rağmen 4 saattir sorunu çözüme ulaştıramadım. Aranızda sorunu bilen varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim. [Valorant desteğe yazdım 3.5saatdir cevap bekliyorum]

Dosya Ekleri

• Screenshot_12.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 1.267
Hepimiz bu konuda ticket atalım, hata olmayanlarda atsın ki Valorant ciddiye alsın bu durumu.

Cevap geldi mi?

arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum hwid ban yedim sebepsiz yere belki sebepsiz değildir ama bilemiyorum hwid ban yediğim hesaba girdiğimde val 152 hatası alıyordum yeni hesap açıp tekrar girdim valoranta bu seferde val 51 hatası almaya başladım heryerdeki çözümleri denedim fakat olmadı 3 ay bekledim 1 hafta önce hwid banım açıldı ve val 51 hatası almamaya başladım yani ban yediysen bir sorun olabilir onun dışında pek bir fikrim yok yeni pcye geçersen düzelir belki

Hwid banın kalkınca sıkıntısız girebildin mi?

Kardeşim 2 gündür çözemedim. Oyunu sildim-yükledim. Bir sürü video izledim, gene yapamadım. Niye olmuyor? Bilen biri varsa yazın.

Kardeşim 2 gündür çözemedim. Oyunu sildim-yükledim. Bir sürü video izledim, gene yapamadım. Niye olmuyor? Bilen biri varsa yazın.
Arkadaşlar sonunda düzeldi. Ban'ın 5 Mayıs'ta kalkması gerekirken bugün itibari ile oyuna girebiliyorum.

Çözüm
Aynen benimkide öyle oldu

Aynen benimki de öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…