Valorant "Van 152" hatası

priscilla

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Editör,Yazar
Merhaba dün Valorant hesabıma girerken van 61 hatasıyla karşılaştım ekranda uzaklaştırma yediğimi söylüyor ama kalıcımı geçicimi söylemiyor ben de yan hesabımla girdim fakat bu sefer de van 152 hatası ile karşılaştım. İnternetten bakınca donanım banı yemişim Valorant'ta ticket attım ve bekliyorum moralim çok kötü ben bu bilgisayarı düzgün FPS almak için satın aldım fakat böyle bir ban benim onca parama yazık ettirdi. Bu ban sonsuza kadar mı yoksa kalkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Van 152 hatası HWID (donanım) banı yediğiniz anlamına geliyor. HWID banlar süresiz veya 3'er aylık şekilde olabiliyor. Riot destek ekibi sana banının süresini söylecektir.

Yanlış banlanma söz konusu ise gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kaldırılır. Fakat hile kullandıysanız inceleme yapılsa da anında kaldırılmaz, cezanın bitmesini beklemeniz gerekir.

Van 152 hatası HWID (donanım) banı yediğiniz anlamına geliyor. HWID banlar süresiz veya 3'er aylık şekilde olabiliyor. Riot destek ekibi sana banının süresini söylecektir.

Yanlış banlanma söz konusu ise gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kaldırılır. Fakat hile kullandıysanız inceleme yapılsa da anında kaldırılmaz, cezanın bitmesini beklemeniz gerekir.
Asla yanlış HWID ban diye birşey yoktur hocam haksız yere yedim diyenlerin hepsi hile açıp 3 hesap banlattıktan sonra HWID yiyince buraya ağlayanlar. Aynı bilgisayar üzerinden 3 tane hesabı hile/bug sebebiyle banlatırsanız bu ban HWID'ye dönüşür. Yani 3 kere aynı bilgisayardan ayrı hesaplardan ban yemeniz gerekiyor HWID'nin gerçekleşmesi için.

Hiçbir şekilde hile kullanmadım aslında olay şöyle oldu karşı takımdan Raze ve bizim takımdan Jett oyunu sabote ediyorlardı ortada birbirlerine vurmayıp skin atıyorlardı bende chate karşılık olarak küfür ettim ama ana bacı değil ikisi de beni reportladı sonra olanlar oldu

Asla yanlış HWID ban diye bir şey yoktur hocam haksız yere yedim diyenlerin hepsi hile açıp 3 hesap banlattıktan sonra HWID yiyince buraya ağlayanlar. Aynı bilgisayar üzerinden 3 tane hesabı hile/bug sebebiyle banlatırsanız bu ban HWID'ye dönüşür. Yani 3 kere aynı bilgisayardan ayrı hesaplardan ban yemeniz gerekiyor HWID'nin gerçekleşmesi için.

Ben hayatta hile açmam hocam bana yakışmaz küfür yüzünden oldu kendi takımındaki Jett oyunu sabote ediyordu bende sövdüm ve ban yedim zaten van 61 kodu argo kelime edince oluyormuş ama 152 kodu neden oldu bilmiyorum ticket attım geri döncekler inş

Ben hayatta hile açmam hocam bana yakışmaz küfür yüzünden oldu kendi takımındaki Jett oyunu sabote ediyordu bende sövdüm ve ban yedim zaten van 61 kodu argo kelime edince oluyormuş ama 152 kodu neden oldu bilmiyorum ticket attım geri döncekler inş
Öncesinde sesli sohbet banı yediniz mi hocam yediyseniz de kaç kez yediniz? Küfür en fazla hesap banına yol açabilir HWID olmasının imkanı yok hocam.

Öncesinde sesli sohbet banı yediniz mi hocam yediyseniz de kaç kez yediniz? Küfür en fazla hesap banına yol açabilir HWID olmasının imkanı yok hocam.

Hayır hiç yemedim konuşma banı neden oldu bilmiyorum belki de programlardan olabilir ama hiçbir şey yapmadım zaten kariyerden bakıldığında hile açmadığım anlaşılır 5 maç atıyorsam 2'sini kazanıp 3'nü kaybederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı