Valorant Van 153 hatası

yigitpro83

Femtopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, ben valoranta gireyim dedim, bağlantı hatası dedi Van 153 diye. İnternetten araştırdım ama benim bir sorum var. Van 153 sorunu. IP ban mı, yoksa anakart banı mı?

download.jpg


Şöyle bir hata.
 
Başlat menüsüne "çalıştır" yazın > çıkan yere "msconfig" yazın ve enter tuşuna basın > Çıkan sekmede "Hizmetler" bölümüne gelin > "vgc" adlı dosyayı bulun > dosyanın yanındaki boş kutucuğu işaretleyin > Uygula'ya basın > Tamam'a tıklayın > bilgisayarınızı yeniden başlatın > tekrar çalıştır adlı aracı çalıştırıp "msconfig" yazın ve enter tuşuna basın > Hizmetler'e gelerek "vgc " adlı dosyayı bulun ve yanındaki tikin bulunduğundan emin olun > Tüm Microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini işaretleyin > Uygula'ya basın ve Tamam'a tıklayın > bilgisayarı yeniden başlatın ve sorununuz çözülecek büyük ihtimalle

Sorununuz çözülürse çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın :D

Normal Şartlar altında kalkması gerekir fakat hile kullanırsanız inşallah kat kat büyük banları yersiniz :)
 
Başlat menüsüne "çalıştır" yazın > çıkan yere "MSConfig" yazın ve enter tuşuna basın > çıkan sekmede "hizmetler" bölümüne gelin > "vgc" adlı dosyayı bulun > dosyanın yanındaki boş kutucuğu işaretleyin > Uygula'ya basın > Tamam'a tıklayın > bilgisayarınızı yeniden başlatın > tekrar çalıştır adlı aracı çalıştırıp "MSConfig" yazın ve enter tuşuna basın > Hizmetler'e gelerek "vgc " adlı dosyayı bulun ve yanındaki tikin bulunduğundan emin olun > tüm Microsoft hizmetlerini gizle seçeneğini işaretleyin > Uygula'ya basın ve Tamam'a tıklayın > bilgisayarı yeniden başlatın ve sorununuz çözülecek büyük ihtimalle.

Sorununuz çözülürse çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın :D

Arkadaş hileden banlanmış çözüm olacağını sanmıyorum dostum ama emeğine sağlık :)
 
Tamam teşekkürler yapacağım ama Valorant'ı sildim geri yükliyim sonra yapçam çok ama çok teşekkürler

Çözülürse attığım mesajın altında bir tik olacak, ona tıklamayı unutma aman ha :)

Ama hile kullanmışsın diğer hocalarımın dediği gibi az bir ihtimal olsa da kalkabilir.
Arkadaş hileden banlanmış çözüm olacağını sanmıyorum dostum ama emeğine sağlık :)

Sağ olun efendim :)
 

Geri
Yukarı