Valorant "Van 185" hatası

Alparow

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar son 1-2 haftadır Valorant'ta maç yükleme ekranında veya maç içerisinden Van 185 hatasını alıyorum. Her şeyi sildim yükledim ancak olmuyor. Çözüm öneriniz var mı format dışında?

Bende her şeyi yaptım ancak düzelmedi en son desteğe yazdım bazı şeyler yaptırdılar ancak yine çözülmeyince Ethernet'e geçtim ve Van 185 yemedim ancak bu sorunun üzerinden 1 hafta sonra gereksiz yere kalıcı ban yedim :)

Anladım hocam klasik Riot, arkadaşlar olmasa hiçbir oyununa el sürmem.

Aynı sorun bende de vardı anakartımın Wi-Fi'yi olmadığı için USB Wi-Fi aparatını kullanıyordum ne dendiğini bilmiyorum Riot desteğe yazdım bir sürü çözüm önerdiler bir sürü YouTube videosu izledim olmadı şans mıdır bilmem ama geçenlerde eve misafir geldi ve internet şifresini sordular bende modemin kutusunun içine baktım orada yazıyordu kağıt halinde ardından içinde Ethernet kablosu fark ettim ve kafamda acaba bunu bağlasam olur mu sorusu olmuştu çünkü Riot destek aynı zamanda problemin internette de olabileceğini söylemişti bana USB Wi-Fi aparatını çıkardım ve Ethernet ile bağlandığım zaman sorun çözüldü umarım sizin de işinize yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı