Valorant van 61 banı ticket atarak açılır mı?

Sorum bu değil laf sokmak için mi mesaj yazıyorsunuz?

Hocam son durum nedir bende takas yaptım sonra dolandırdı tcikjet attım adama da sallamsyon kurtarma sorusu atmıştım oda sağ olsu ndolandırdı bende Ticket atara k geri aldım ama 2 gün sonra kalıcı uzaklaştırema dedi ve val 61 hatası aldım.
 
@UmutCCAN Kalıcı yazıyorsa yasaklanman kaldırılmaz. Ya hileden kalıcı ban yemişsindir ya da sıfır tolerans seviyesinde bir topluluk ihlali yapılmıştır. Hesap sorumluluğu da size ait. Açılmaz kısaca.
süresini nasıl öğrenebilirim
resimdeki gibi tamam a basınca val 61 yazıyor herşeyini biliyorum özür vs dilesem vermezlermi kalıcı olmasın yeter 5 6 ay ban olsa da razıyım
 

Dosya Ekleri

  • KİLİTLENDİ.png
    KİLİTLENDİ.png
    453,1 KB · Görüntüleme: 44
  1. .
@UmutCCAN İlk mesajınızda kalıcı yasaklama olduğunu söylemiştiniz. Yasaklamanız hakkında bilet göndermelisiniz. Hesap kilitli uyarısının altında da yazıyor bu.
  1. Hesabı ve bileti incelerken yanıtımı beklediğin için çok teşekkür ederim. Hesap ve bu biletin dışında hesap hakkında açılmış diğer biletleri de incelediğimde bu hesabın, senden başka oyuncular tarafından da doğrulanabilir olduğunu görüyorum. Bahsi geçen hesap ile ilgili olarak bir başka oyuncu da en az senin kadar bilgi doğruladı demek daha doğru olur. Peki iki kişi nasıl aynı bilgileri verebilir? Gel birlikte düşünelim. Bizim tecrübelerimiz; senin durumun için kesin bunlardır demiyorum ama örneğin; hesap paylaşımı, hesabı bir arkadaşının oluşturup sana vermesi, aslında hesap sahibinin bilmesi gereken bilgileri çok yakın arkadaşların birbiri ile paylaşması. (Kanka, e-posta adresim böyle bir şeydi, sen hatırlıyor musun? gibi örnekler) Bazen ise, hesap sahibinin bu bilgileri yeterince koruyamamasından dolayı da bu durum olabiliyor. Ayrıca bir hesabın ortak kullanımı, devri veyahut takası da iki veya daha fazla kişinin hesap ile ilgili pek çok bilgi bilmesini sağlıyor. E-posta adresi güvende tutmamak, bilgisayarını güvene almamak da bu gibi bilgilerin açığa çıkmasına sebep olabiliyor. Diğer oyuncuların bu tarz durumlardan nasıl etkilendiğine de bakalım. Senin ve doğrulama yapan diğer oyuncunun netice itibariyle yetenek seviyeleri de birbirinden farklı olduğu için birlikte oyuna girilen oyuncularımızın otomatik olarak oyun deneyimini olumsuz yönde etkiliyor. Misal sen Elmas aşamasında yer alan bir oyuncusun, diğer kişi ise gümüş. Olacakları tahmin etmek gerçekten zor değil. Bir diğer sebebi ise iki kişi de bu hesabın sahibi olduğunu doğrulayabiliyorken, hesap iki kişi arasında sürekli olarak el değiştirmesi mümkün de değil. Kısacası bir kişinin birden fazla hesabı olabilir fakat 1 hesabın sadece 1 sahibi olmalı. Bu cümleyi kurmak istemesem de bu hesabı kimseye teslim edemeyiz.



  2. Duymak istediklerinin bunlar olmadıklarını biliyorum, bunun da farkındayım. Fakat bunu neden yapamayacağımızı sana bir arkadaş gibi anlatmaya çalıştım. Umarım kısa süre içerisinde seni tekrardan aramızda görürüz. Güvenilir olmayan bir hesapla oynamaktansa güvenli bir başlangıç yapacağın yeni bir hesap ile devam etmen çok daha iyi olacaktır. Bundan emin olabilirsin.
daha önce 2 kez attım ticket ikisinde de bu yazıyı yazdılar
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı