Çözüldü Valorant "van -81" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ellie1

Hectopat
Daha fazla  
Kaç gündür Valorant "van -81" hatası alıyorum oyunu kapa aç yaptım düzelmedi. PC'yi kapa aç yaptım düzelmedi Valorant'ı silip yükledim düzelmedi bilen var mı?

-81​

Service Start FailedPC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Riot Vanguard'ı ve VALORANT'ı kaldır ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

Valorantı sildiğiniz sırada vanguardı sildiniz mi? Silip yüklerseniz düzelecektir muhtemelen.

-81​

Service Start FailedPC'ni ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Sorun devam ederse Riot Vanguard'ı ve VALORANT'ı kaldır ve ikisini de sıfırdan yükle. Bu sorun devam ederse lütfen bu sayfanın altından bize bilet gönder.

Valorantı sildiğiniz sırada vanguardı sildiniz mi? Silip yüklerseniz düzelecektir muhtemelen.
Teşekkür ederim onu unutmuşum

-81​

Şimdi ben sadece vanguardı silsem olur mu

Hizmetlerden ya da MSConfig'den vgc yi devre dışı bırakmış olabilir misiniz?
Olabilir kontrol edeyim
Hizmetlerden ya da MSConfig'den vgc yi devre dışı bırakmış olabilir misinizdevre dışı değil ama durdurulmuş
Hizmetlerden ya da MSConfig'den vgc yi devre dışı bırakmış olabilir misiniz?
Devre dışı bırakılmamış ama durdurulmuş yazıyor sağ kısımda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı