Valorant Van 9001 hatası

İşletim sistemi
Windows 11

SerhatSumak

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 11 kullanıyorum. Bu sabah oyuna girdiğimde hiçbir hata yoktu şimdi girdiğimde sürekli böyle hata veriyor. Ne yapsam düzelmedi. TPM 2.0 açık BIOS'dan baktım ama oyun açılmıyor. Sizde de bu sorun var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (23).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 760
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı yabancı formlarda Update ile alakalı olduğu söylenmiş. Pek çok kişi bir bug olduğunu ve fix için update beklememiz gerektiğini söylemiş.

aynı hatayı ben de alyorum
ben de aynı hatayı aldm

Bilgisayarımda TPM yok. Bugünki güncellemeyi daha indirmedim ben de hata alıyorum. Ne yapmam lazım ?

en son gelen windows 11 update'ini kaldır düzelir sorun. Geceliğin gelmiş olması gerek
en son gelen windows güncellemesini kaldır düzelir

En son gelen Windows 11 Update'ini kaldır düzelir sorun. Geceliğin gelmiş olması gerek

En son gelen Windows güncellemesini kaldır düzelir

Kaldıra tıklıyorum yeniden başlatıyorum yine geliyor bir kurtulamadım

Yapabileceğiniz 2 şey var 1. ya Windows 11 in public sürümünün çıkmasını bekleyeceksiniz yada Windows 10'a geri döneceksiniz, Riot'un bundan haberi var, yakında da düzeltileceğini sanıyorum, beklemek en iyisi.

Edit: Windows 11'in en son güncellemesini kaldırmak etkilemez vanguard'da bulunan bir hata boşuna güncellemeyi silmeyin.

Kaldıra tıklıyorum yeniden başlatıyorum yine geliyor bir kurtulamadım
Fixlemişler kusura bakma. Bendede bozuldu. Ya Windows 10 a geri döneceksin yada Windows 11 in full public sürmünün çıkmasını bekliyeceksin. Yani Full Public sürüm demek TPM hatası olmadan Valorant oynama demek. Kusura bakma.

Laptopum Windows 11 in tüm gereksinimlerini karşılıyor fakat yine de bu hatayı alıyorum. Ne zaman patchlenir acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…