Valorant VAN: RESTRICTION hatası veriyor

Yuichiroo121

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 570
Ryzen 5 3600
24 Gb Ram
Merhaba, ben bilgisayarıma format attım, Windows 11 kurdum ve Valorant yüklediğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Araştırdım biraz ve TPM'i açmaya çalıştım, sistem bilgisi kısmında güvenli önyükleme kapalı fakat Windows güvenliğinde açık olarak görünüyor. Anakartım ASUS Prime B450M-K2 BIOS'tan Secure Boot açmaya çalıştım ama hala bu hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-30 235214.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-30 235214.png
    9 KB · Görüntüleme: 836
Merhaba, ben bilgisayarıma format attım, Windows 11 kurdum ve Valorant yüklediğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Araştırdım biraz ve TPM'i açmaya çalıştım, sistem bilgisi kısmında güvenli önyükleme kapalı fakat Windows güvenliğinde açık olarak görünüyor. Anakartım ASUS Prime B450M-K2 BIOS'tan Secure Boot açmaya çalıştım ama hala bu hatayı alıyorum.
Secure boot'u açtığından emin ol, hvci enabled için çekirdek yalıtımını açman gerekiyor, eğer uyumsuz sürücüler hatası verirse o sürücüleri aygıt yöneticisinde görünümden sürücüye göre cihazları seçerek uyumsuz sürücüleri sil ve çekirdek yalıtımını aç, sorunun çözülürse lütfen buraya dönüş yap.

Secure Boot'u açtığından emin ol, hvci enabled için çekirdek yalıtımını açman gerekiyor, eğer uyumsuz sürücüler hatası verirse o sürücüleri aygıt yöneticisinde görünümden sürücüye göre cihazları seçerek uyumsuz sürücüleri sil ve çekirdek yalıtımını aç, sorunun çözülürse lütfen buraya dönüş yap.

Secure Boot açık çekirdek yalıtım görseldeki şekilde ama sorun hala çözülmedi.

Dosya Ekleri

• 1730323125447.png
    1730323125447.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 981

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı