Valorant Vanguard anti cheat hatası!

İşletim sistemi
Windows 10

Batuhan6229

Centipat
Arkadaşlar Valorant oyununa her girdigimde 10 dakikada bir görseldeki hatayı verıyor, her şeyi yaptım format bile attım bilgisayara ama düzelmiyor bilgisi olan var mıdır?

Dosya Ekleri

• VALORANT 10.04.2020 03_21_26.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 436

Format atınca da fayda etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
hizmetler kısmında vgc diye bişey yok veya msconfigde başlangıçta da öyle birşey yok arkadaşltan vanguardı aldım pcye attım yine yok

vgcyi otomatik olarak başlatıyorum yine aynı hata devam ediyor oyundan soğuttular gerçekten
vgcyi otomatik olarak başlatıyorum yine aynı hata devam ediyor oyundan soğuttular gerçekten

Arkadaşlar Valorant oyununa her girdigimde 10 dakikada bir görseldeki hatayı verıyor, her şeyi yaptım format bile attım bilgisayara ama düzelmiyor bilgisi olan var mıdır?

Arkadaşlar ilk önce Win+r yapıp sigverif yazıp tamam'a basıyorsunuz yapıyosunuz
Ardından bu bilgisayar-Windows C'ye tıklıyoruz- program files kısmını bulup tıklıyoruz açılan yerde kırmızı logolu olan VGC isimli (yukarıdan aşağıya doğru üçüncü) sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır a tıklıyoruz ardından hizmetlere gelip VGC yi bulup sağ tık özellikler orada olan elle kısmını otomatik yapıyoruz
Bende herşeyi denedim en son bu oldu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…