Valorant Vanguard anti cheat hatası

DesertPlayer

Decapat
Bugün Valorant'ı yükledim ama oyuna girerken karşıma 'Valorant anti cheat yüklemesi tamamlanamadı. Yüklemenin tamamlanması için lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın' diye bir hata geliyor. Başlattım fakat sorun çözülmedi, çözümü de hizmetler sekmesinden VGC hizmetini başlatmakmış ben başlata basınca görseldeki hatayı veriyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var ve maalesef çözemedim destek ekibine bilet yolladım ancak hala cevap yok. Bir çok yerde gördüğüm CMD'ye kod yazarak düzeltmeyi denedim olmadı, oyunu hdd ye yükleyip çalıştırmayı denedim olmadı, bilgisayarı sınamadan çıkartıp denedim olmadı. Riot games güzel bir anti hile sistemi kurmaya çalışırken bizi mağdur ediyor ve maalesef destek olmaktan kaçınıyor.

Merak ettiğim bir konu var, acaba bu oyunun bilgisayarlarımızda çalışmamasının sebebi nedir, ortak noktamız ne. Eğer ortak noktayı bulabilirsek sorunu da çözebiliriz, mesela virüs programı kullanıyor musunuz veya windows defender bilgisayarınızda aktif mi? Gelin hep beraber beyin fırtınası yapalım.

Bende Windows defender dan başka virüs koruması yok sizde durumlar nedir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 133
3-4 gün önce bu konuyla ilgili destek ekibine yazmıştım bana birkaç çözüm önerdiler çözülmedi. 2. kez o mesaja yanıt verdim bugün ufak bir güncelleştirme yayınlamışlar ve bu sorunun çözüleceğini söylediler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıaa.PNG
    22,9 KB · Görüntüleme: 168
Riot'a bende mail yolladım çözüm için baya uzun bir mesaj attılar fakat herhangi bir işe yaramadı, dxdiag'ı istediler yolladım cevap vermelerini bekliyorum, çözüm bulunursa buradan da paylaşırım

bana gelen cevap belki başkasının işinede yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…