Valorant "Vanguard crashed" hatası

fioraz33

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Selamlar Valorant'a girdiğimde Vanguard crashed hatası alıyorum. Hala süren bir cihaz banım var bu yüzden mi crash yiyor Vanguard yoksa çözümü var mı?
Destek ekibine bilet gönderdim 3 gün oldu hala cevap gelmedi.

Dosya Ekleri

• sdsdsd.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 738
Son düzenleme:
Riot'a onlarca mail attım sorun olmadığını söylüyorlar ama giremiyorum iyi oyunlar reis.

Aynı şeyi yaşıyorum 4 gün oldu maillerde banımın açıldığı söylendi fakat hala Vanguard crash hatası galiba banı kaldırmayı unuttular xd.

Senin gittimi crash reis 7 gün olmuş beklemek mi lazım bilgilendirebilir misin?

Son düzenleme:
Yok geçmedi hala
Geçmedi hala ama seninki geçerse beni bilgilendirir misin

Son düzenleme:
Yok geçmedi hala

Geçmedi hala ama seninki geçerse beni bilgilendirir misin?

Bilgilendiririm daha yeni cevap gelmiş ben crashe val 51'e çözüm istiyorum adamlar benden 4 ay önce ban yememe sebep olan hesabın kullancı adını ve Riot tagını istiyorlar te Allah'ım ne yaşıyorlar ya

Bilgilendiririm daha yeni cevap gelmiş ben crashe val 51'e çözüm istiyorum adamlar benden 4 ay önce ban yememe sebep olan hesabın kullancı adını ve Riot tagını istiyorlar te Allah'ım ne yaşıyorlar ya.

Benim de 11 Haziran'da kalkması gereken ban hala kalkmadı ticketlar falan çözüm olmuyor boşa uğraşmayın bekleyin otomatik mesajla cevap veriyorlar zaten.

bu gün 24 dü yarın 25 i hala kalkmadı çözümü olan varmı
Benim sözde ban kalkalı 2 hafta oldu ama hâlâ kalkmadı herhalde ban süresi falan uzadı ticketlara salak salak cevaplar veriyorlar ticket atmayı bıraktım banı açılan olursa buradan yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…