Valorant "Vanguard has blocked something from loading on your machine" bildirimi

asteriaa

Femtopat
Bildirime tıkladığımda da böyle bi yazı çıkıyor

Nasıl çözebilirim bu sorunu? Oyuna da bir süredir giremiyordum.

Tamam yapayım adım adım dediklerinizi

Sildim, güncellemelere de baktım herhangi bir şey yok

Buraya tıklayarak HWMonitor'ü indirin. Bu yazılım sıcaklık sensörü bulunan her donanımınızın sıcaklığını ölçecek. Kurulum yaptıktan sonra yazılımı açın, ekran görüntüsü atın sıcaklıklara bir bakalım.

Bir bölüm açıldı ama doğru mu yaptım bilmiyorum.

Tamam o kısmı hallettim, uygulamaya da girdim de hangi kısmın ekran görüntüsünü atayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam o kısmı hallettim, uygulamaya da girdim de hangi kısmın ekran görüntüsünü atayım?
Temperatures yazan kısımları atsanız yeter. İsterseniz değerlerin yanındaki + - kutucuklarına basarak kapatabiliyorsunuz. Temperatures hariç hepsini kapatın kalanı ekran görüntüsü alıp atın.

Tamamdır yapayım hemen.

Oyun ekranı gelmedi yine giremiyorum bu yüzden poligona

Tamamdır yapayım hemen.

Oyun ekranı gelmedi yine giremiyorum bu yüzden poligona.

Ekran yine siyah ama hatırladığım kadarıyla tıklayarak şu an girebildim poligona, atayım mı sıcaklıkları.

Tamamdır yapayım hemen.

Oyun ekranı gelmedi yine giremiyorum bu yüzden poligona
Uğraştırıyorum ama Valorant'ı açarken ve sonrasında ekranı gösterecek şekilde video atmanız mümkün mü? Tam nasıl bir kararma olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Atın evet.

Uğraştırıyorum ama Valorant'ı açarken ve sonrasında ekranı gösterecek şekilde video atmanız mümkün mü? Tam nasıl bir kararma olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Atın evet.

Yok estağfurullah atayım hemen.

Atın evet.

Bunlar sıcaklıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…