jwaen Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G870 3060 6GB İ5 12450H 16 GB RAM 500 SSD Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3060 İşlemci i5-12450H Vanguard silip yeniden yükleme yapmama rağmen düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı?
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #2 jwaen dedi: Eki Görüntüle 2067483 Vanguard silip yeniden yükleme yapmama rağmen düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Kolay bir soru olacak ama hayır'a bastın mı? Birçok kişi öyle çözmüş. Artı 0 Eksi
jwaen dedi: Eki Görüntüle 2067483 Vanguard silip yeniden yükleme yapmama rağmen düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Kolay bir soru olacak ama hayır'a bastın mı? Birçok kişi öyle çözmüş.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 29 Aralık 2023 #3 jwaen dedi: Eki Görüntüle 2067483 Vanguard silip yeniden yükleme yapmama rağmen düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Orada dosya yolu belirtilmiş. CONTROLCENTER64.SYS dosyasını sildiğinde düzelir. Artı 0 Eksi
jwaen dedi: Eki Görüntüle 2067483 Vanguard silip yeniden yükleme yapmama rağmen düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Orada dosya yolu belirtilmiş. CONTROLCENTER64.SYS dosyasını sildiğinde düzelir.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #4 "Vanguard has blocked the following file from loading on your system" hatası Bilgisayarı başlattığımda bu hatayı alıyorum, yardım eder misiniz? www.technopat.net Aynı problem bir arkadaşta daha yaşanmış. Yazılımsal bir problem olmalı. Artı 0 Eksi
"Vanguard has blocked the following file from loading on your system" hatası Bilgisayarı başlattığımda bu hatayı alıyorum, yardım eder misiniz? www.technopat.net Aynı problem bir arkadaşta daha yaşanmış. Yazılımsal bir problem olmalı.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.354 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #5 jwaen dedi: Eki Görüntüle 2067483 Vanguard silip yeniden yükleme yapmama rağmen düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla Casper'ın özellik olarak sunduğu uygulamayı hile olarak görüyor. Artı 0 Eksi
jwaen dedi: Eki Görüntüle 2067483 Vanguard silip yeniden yükleme yapmama rağmen düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla Casper'ın özellik olarak sunduğu uygulamayı hile olarak görüyor.
KS KS jwaen Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G870 3060 6GB İ5 12450H 16 GB RAM 500 SSD Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #6 maydonozdiyarı dedi: Kolay bir soru olacak ama hayır'a bastın mı? Birçok kişi öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Her zaman aynısını yapıyorum temelden bir çözüm kaynağı arıyorum daha çok. VENGEANCE ANGEL dedi: Orada dosya yolu belirtilmiş. CONTROLCENTER64.SYS dosyasını sildiğinde düzelir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın kendi uygulamasını çalışmaz hale getirmez mi bu dosyayı güvenilir olarak seçmenin bir yolu var mı? Artı 0 Eksi
maydonozdiyarı dedi: Kolay bir soru olacak ama hayır'a bastın mı? Birçok kişi öyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Her zaman aynısını yapıyorum temelden bir çözüm kaynağı arıyorum daha çok. VENGEANCE ANGEL dedi: Orada dosya yolu belirtilmiş. CONTROLCENTER64.SYS dosyasını sildiğinde düzelir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın kendi uygulamasını çalışmaz hale getirmez mi bu dosyayı güvenilir olarak seçmenin bir yolu var mı?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 30 Aralık 2023 #7 jwaen dedi: Her zaman aynısını yapıyorum temelden bir çözüm kaynağı arıyorum daha çok. Bilgisayarın kendi uygulamasını çalışmaz hale getirmez mi bu dosyayı güvenilir olarak seçmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırmalarım sonucunda ya hayır deyip geçeceksin, ya da o dosyayı sileceksin. Bilgisayarın kendi uygulaması da çalışmayıversin bir zahmet. Ya da Valorant'tan feragat edeceksin. Ben olsam dosyayı silerdim ki başka da çözüm yolu görünmüyor gibi. Artı 0 Eksi
jwaen dedi: Her zaman aynısını yapıyorum temelden bir çözüm kaynağı arıyorum daha çok. Bilgisayarın kendi uygulamasını çalışmaz hale getirmez mi bu dosyayı güvenilir olarak seçmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Araştırmalarım sonucunda ya hayır deyip geçeceksin, ya da o dosyayı sileceksin. Bilgisayarın kendi uygulaması da çalışmayıversin bir zahmet. Ya da Valorant'tan feragat edeceksin. Ben olsam dosyayı silerdim ki başka da çözüm yolu görünmüyor gibi.