Arkadaşlar bilgisayara Valorant indiriyorum da Valorant'la birlikte Vanguard diye bir şey indiriyor. Bu indikten sonra PC restart yapacakmış. Problem olur mu?
PC'ye bir şey olur mu yani?
Riot Games'in özel oyun güvenlik yazılımı Riot Vanguard, oyunlarımızın rekabet bütünlüğünde mümkün olan en yüksek düzeye ulaşabilmemiz için tasarlandı. Riot Vanguard, VALORANT etkinken çalışan bir ...
Arkadaşlar bilgisayara Valorant indiriyorum da Valorant'la birlikte Vanguard diye bir şey indiriyor. Bu indikten sonra PC restart yapacakmış. Problem olur mu?
Biliyorum ama ben daha önceden Malwarebytes indirmiştim bilgisayara ve sonrasında çökmüştü. Aynı şey olmuştu yeniden başlattığımda srttrai.txt hatası vermişti.
Valorant'ı kapalı betada Twitch izleyerek düşürmüştüm o zamanda kurulmuştu. O zamandan belli kullanıyorum bir sıkıntı yok. Sadece dediğin gibi yeniden başlatman gerekiyor onda da sıkıntı olmuyor.