AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 8 Ağustos 2021 #1 Merhaba, Valorant PC'yi formatlık duruma getirebilir mi? Vanguard mavi ekran falan verdiriyormuş o yüzden şüphelendim. @Glank
Merhaba, Valorant PC'yi formatlık duruma getirebilir mi? Vanguard mavi ekran falan verdiriyormuş o yüzden şüphelendim. @Glank
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #21 Nasıl benden çok izni var? ichbindede dedi: Belki silinebiliyordur ancak root attığı için çok zor ayrıca ring 0 iznine kadar aldığı için bilgisayarında senden çok izni var Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Nasıl benden çok izni var? ichbindede dedi: Belki silinebiliyordur ancak root attığı için çok zor ayrıca ring 0 iznine kadar aldığı için bilgisayarında senden çok izni var Genişletmek için tıkla...
ichbindede Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #22 AyiBogan44 dedi: Root nedir açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki tüm izinleri almak yani bir nevi bilgisayarın sahibi olmak. Tüm bilgilere ulaşabilir bilgisayarın çekirdeğine (Kernel) ulaşabilir istediği şeyi indirebilir format atabilir her şeyi yapabilir yani. IIMERTII dedi: Nasıl benden çok izni var? Genişletmek için tıkla... Root attığı için hem sende olan tüm izinler + bilgisayara uzaktan erişme izni var. Artı 0 Eksi
AyiBogan44 dedi: Root nedir açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki tüm izinleri almak yani bir nevi bilgisayarın sahibi olmak. Tüm bilgilere ulaşabilir bilgisayarın çekirdeğine (Kernel) ulaşabilir istediği şeyi indirebilir format atabilir her şeyi yapabilir yani. IIMERTII dedi: Nasıl benden çok izni var? Genişletmek için tıkla... Root attığı için hem sende olan tüm izinler + bilgisayara uzaktan erişme izni var.
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #23 Çok saçma bir olay. Silsem mi acaba? Siliniyorsa tabi. Artı 0 Eksi
KS KS AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 11 Ağustos 2021 #24 Her şeye yetkisi olsa bile koca Riot senin bilgisayarını ne yapsın . Artı 0 Eksi
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #25 AyiBogan44 dedi: Her şeye yetkisi olsa bile koca Riot senin bilgisayarını ne yapsın D: Genişletmek için tıkla... O da doğru tabi ki . Artı 0 Eksi
AyiBogan44 dedi: Her şeye yetkisi olsa bile koca Riot senin bilgisayarını ne yapsın D: Genişletmek için tıkla... O da doğru tabi ki .
ichbindede Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #26 AyiBogan44 dedi: Her şeye yetkisi olsa bile koca Riot senin bilgisayarını ne yapsın D: . Genişletmek için tıkla... Bilgileri satabilir çok büyük para kazanabilir ama şuanlık yapacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
AyiBogan44 dedi: Her şeye yetkisi olsa bile koca Riot senin bilgisayarını ne yapsın D: . Genişletmek için tıkla... Bilgileri satabilir çok büyük para kazanabilir ama şuanlık yapacağını düşünmüyorum.
KS KS AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 11 Ağustos 2021 #27 ichbindede dedi: Bilgileri satabilir çok büyük para kazanabilir ama şuanlık yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence hiç yapmaz şirketin işi biter. Artı 0 Eksi
ichbindede dedi: Bilgileri satabilir çok büyük para kazanabilir ama şuanlık yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence hiç yapmaz şirketin işi biter.
ichbindede Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #28 AyiBogan44 dedi: Bence hiç yapmaz şirketin işi biter. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama bazı firmalar yapmıştı ama Riot'un yapacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
AyiBogan44 dedi: Bence hiç yapmaz şirketin işi biter. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama bazı firmalar yapmıştı ama Riot'un yapacağını düşünmüyorum.
KS KS AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 11 Ağustos 2021 #29 ichbindede dedi: Haklısın ama bazı firmalar yapmıştı ama Riot'un yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı firmalar. Riot değil Artı 0 Eksi
ichbindede dedi: Haklısın ama bazı firmalar yapmıştı ama Riot'un yapacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı firmalar. Riot değil
ichbindede Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 93 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #30 AyiBogan44 dedi: Bazı firmalar. Riot değil Genişletmek için tıkla... Evet ama belki ilerde yapabilirler ama pek emin değilim. Yinede "kişisel bilgisayarınızda" böyle bir şey olması hoş değil. EmirGkts dedi: Bende de var Vanguard Android emülatörlerini engelliyor. Genişletmek için tıkla... Engellemesinin sebebi android linux tabanlı. Son düzenleme: 11 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
AyiBogan44 dedi: Bazı firmalar. Riot değil Genişletmek için tıkla... Evet ama belki ilerde yapabilirler ama pek emin değilim. Yinede "kişisel bilgisayarınızda" böyle bir şey olması hoş değil. EmirGkts dedi: Bende de var Vanguard Android emülatörlerini engelliyor. Genişletmek için tıkla... Engellemesinin sebebi android linux tabanlı.