AyiBogan44
Hectopat
Belki silinebiliyordur ancak root attığı için çok zor ayrıca ring 0 iznine kadar aldığı için bilgisayarında senden çok izni var![]()
Bilgisayardaki tüm izinleri almak yani bir nevi bilgisayarın sahibi olmak. Tüm bilgilere ulaşabilir bilgisayarın çekirdeğine (Kernel) ulaşabilir istediği şeyi indirebilir format atabilir her şeyi yapabilir yani.Root nedir açıklar mısın?
Root attığı için hem sende olan tüm izinler + bilgisayara uzaktan erişme izni var.Nasıl benden çok izni var?
O da doğru tabi ki .Her şeye yetkisi olsa bile koca Riot senin bilgisayarını ne yapsın D:
Bilgileri satabilir çok büyük para kazanabilir ama şuanlık yapacağını düşünmüyorum.Her şeye yetkisi olsa bile koca Riot senin bilgisayarını ne yapsın D: .
Bence hiç yapmaz şirketin işi biter.Bilgileri satabilir çok büyük para kazanabilir ama şuanlık yapacağını düşünmüyorum.
Haklısın ama bazı firmalar yapmıştı ama Riot'un yapacağını düşünmüyorum.Bence hiç yapmaz şirketin işi biter.
Bazı firmalar. Riot değilHaklısın ama bazı firmalar yapmıştı ama Riot'un yapacağını düşünmüyorum.
Evet ama belki ilerde yapabilirler ama pek emin değilim. Yinede "kişisel bilgisayarınızda" böyle bir şey olması hoş değil.Bazı firmalar. Riot değil
Engellemesinin sebebi android linux tabanlı.Bende de var Vanguard Android emülatörlerini engelliyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.