AyiBogan44
Hectopat
Hocam maalesef bilgim yok.Root denen şey programı silsek bile halen istediği şeyi yapabiliyor mu?
@GnçMühendis
@Enes3078 Hocam belki root ile ilgili bilginiz vardır.
"Root denen şey programı silsek bile halen istediği şeyi yapabiliyor mu?" Özellikle Vanguard.Nasıl yani? Ne konuda yardımıma ihtiyacınız var acaba?
Linux'u iyi bilen birine sorabilirsin Linux kullanıcıları rootu iyi bilir."Root denen şey programı silsek bile halen istediği şeyi yapabiliyor mu?" Özellikle Vanguard.
"Root denen şey programı silsek bile halen istediği şeyi yapabiliyor mu?" Özellikle Vanguard.
Teşekkürler.Silinen bir şey nasıl silinmesine rağmen bir şey yapabilsin ki? Kernel düzeyde olması kaldırılamayacağı anlamına gelmez. Bundan ötürü bir şey yapamaz Vanguard kaldırılırsa.
Hala daha Vanguard ile alakalı hata bakıyorumHocam merhaba ben Glank hesabımda yanlışlıktan ötürü sınırsız ban var yöneticilere başvurdum düzeltilecek öncelikle belirteyim. Hayır eskiden oluyordu böyle mavi ekran hataları ancak artık yapmıyor düzeltildi merak etmeyin, mavi ekran verse bile formatlık hale sokmuyor Vanguard güvenle oynayabilirsiniz iyi forumlar.
Nasıl bir hata?Hala daha Vanguard ile alakalı hata bakıyorum![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.