Valorant vb. oyunlar için %60 klavye önerisi

xBruno

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Bu konu hakkında bilgim yok. Ben klavye alacağım ama %60 klavye alacaktım Anne Pro 2 gibi fakat Switch ne olmalı bilmiyorum. Valorant, PUBG, Warzone gibi oyunlar oynuyorum ama en çok 10 saat yakın Valorant oynuyorum. Tepkime süreleri az muhabbeti var galiba. Neyse %60 klavye olacak switchler Red, Blue, Black falan falan bir sürü var. Hangisi daha rahat ettirir Valorant'ta? %60 klavye bulursanız linkleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Blue ses çıkartır, Red çıkarmaz ve Red daha hızlıdır.

Red daha hızlı diğyorsun ama ben bakdığım çok fazla Switch var Blue Red Black yellow bir sürü var onlar ne işe yarıyor biliyor musun yanlış seçim yapmak istemiyorum zaten 13.000TL gitti klavyeyi de değiştir miyim tekrar en doğru hangisi.

Merhaba öncelikle. Bu konu hakkında bilgim yok. Ben klavye alacağım ama %60 klavye alacaktım Anne Pro 2 gibi fakat Switch ne olmalı bilmiyorum. Valorant, PUBG, Warzone gibi oyunlar oynuyorum ama en çok 10 saat yakın Valorant oynuyorum. Tepkime süreleri az muhabbeti var galiba. Neyse %60 klavye olacak switchler Red, Blue, Black falan falan bir sürü var. Hangisi daha rahat ettirir Valorant'ta? %60 klavye bulursanız linkleri bekliyorum.
Ghosting olmadığı sürece sorun yok, hatta birkaç mekanik dışında o bahsettiğin oyunlarda ghosting olsa bile çok sorun yok, önemli olan klavyene alışmak denebilir. Mesela BrawlHalla gibi klavyenin önemli olduğu oyunlarda klavye önemli sayılabilir lakin bahsettiğin oyunlarda, elin klavyeye alışık olsun, biraz da güzel bir şey olsa sıkıntın olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı