Valorant ve CS'de FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

tapfer

Centipat
Daha fazla  
İyi günler,
Laptopumda Valorant, CS.

Ve League of Legends gibi oyunları oynarken bilgisayarım başlangıçta bir süre 60 FPS sabit verebiliyor, ancak sonra FPS düşüşleri yaşamaya başlıyorum. Pingim 360'lara çıkıyor ve FPS'im 5 veya 10'a kadar düşebiliyor. Kısa bir süre sonra ise düzeliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bazı yerlerde bu sorunun bilgisayarın fazla ısınmasından kaynaklandığı söyleniyor. Yaz sıcağı nedeniyle hava sıcaklığının sabahları 45 dereceye kadar çıkıp akşamları 35 derece civarına düştüğünü düşünüyorum. Sizce bu sorunun sebebi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun modeli ASUS ve evet antalyanın 45 derece sıcağında kullanıyorum laptopu ve odada genellikle sadece cam açık oluyor ondan dolayı da biraz ısınıyor olabilir.

Ayrıca laptopun içini açmaktan biraz korkuyorum masaüstü bilgisayar gibi değil diyorlar genellikle zor bir süreçmiş ondan dolayı fanları temizlemeyi termal macun vb sürmekten çekiniyorum.

Laptopun modeli ASUS ve evet antalyanın 45 derece sıcağında kullanıyorum laptopu ve odada genellikle sadece cam açık oluyor ondan dolayı da biraz ısınıyor olabilir.

Ayrıca laptopun içini açmaktan biraz korkuyorum masaüstü bilgisayar gibi değil diyorlar genellikle zor bir süreçmiş ondan dolayı fanları temizlemeyi termal macun vb sürmekten çekiniyorum.
O zaman bilen biri ile konuşun bakımlarını yaptırın 1.5 yıl boyunca yapılmamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı