Valorant ve Fortnite düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11
Vallahi baktığımda darboğaz yok kanaatine vardım varsa da az darboğaz vardır.

fortnite

Ve komik olan şey performans modunda da aynı FPS'i almam.
Garip benden bilgili bir kişi umarım yardımcı olur problemi tam olarak çözemedim.

Umarım driver problemidir teşekkür ederim yine de.
Hocam bende yeni bilgisayar aldım seninle aynı problemi yaşıyorum valorant ve fortnite çok kötü fakat diğer oyunlar güzel nasıl çözecez bunu ya

Umarım driver problemidir teşekkür ederim yine de.
Diğer oyunlar gayet güzel söylediğiniz gibi fakat valorant ve fortnite çok can sıkıcı durumda.
İşlemcim i5-14400F
Ekran kartım rtx 4060

Hocam bende yeni bilgisayar aldım seninle aynı problemi yaşıyorum Valorant ve Fortnite çok kötü fakat diğer oyunlar güzel nasıl çözeceğiz bunu ya.

Diğer oyunlar gayet güzel söylediğiniz gibi fakat Valorant ve Fortnite çok can sıkıcı durumda.
İşlemcim i5-14400F
Ekran kartım RTX 4060.

Hocam Fortnite'ı 200 FPS'lere kadar getirdim DirectX 12 modunda Valorant'ı da 500 600 FPS'lere getirdim format atarak sizde deneyin fakat Windows'un kendisinden değil flashtan, eğer farklı bir çözüm bulursanız benimle paylaşırsan sevinirim.

Hocam Fortnite'ı 200 FPS'lere kadar getirdim DirectX 12 modunda Valorant'ı da 500 600 FPS'lere getirdim format atarak sizde deneyin fakat Windows'un kendisinden değil flashtan, eğer farklı bir çözüm bulursanız benimle paylaşırsan sevinirim.
bu iki oyunda işlemci ağırlıklı belkide işlemcimizden dolayıdır

bu iki oyunda işlemci ağırlıklı belkide işlemcimizden dolayıdır
Hocam fortnite da fps zaten o civarda fakat valorantta 400’ü çok nadir görüyorum. Yalnızca format atınca mı 500-600 fpslere çıktı?
Başka bir işlem yaptınız mı?

Hocam Fortnite da FPS zaten o civarda fakat Valorant'ta 400'ü çok nadir görüyorum. Yalnızca format atınca mı 500-600 FPS'lere çıktı?
Başka bir işlem yaptınız mı?

Biraz NVIDIA ayarlarıyla oynadım, o kadar fakat benim de 500 600 nadir görüyor 150'ye düştüğünü bile gördüm nasıl çözülecek bir fikrim yok.

Tamamdır. Hocam dediğiniz gibi sorun işlemcimizde bence de çünkü diğer oyunlarda (CS2, GTA 5, RDR2) yük ekran kartında ve performans gayet güzel fakat işlemci yüklü bu 2 oyunda sıkıntı yaşıyoruz.

Evet aynı o şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı