Valorant ve iğrenç kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben söz konusu malum kitleden bahsettim. Üzerine alınan alınsın tarzında.
Türkiye'nin kullandığı alfabede "büyük i" (İ) diye bir harf var, biz onu kullanıyoruz genelde.
Sen konuyu neden TDK'ye çevirdin onu anlamadım? Kendini haklı çıkarabileceğin başka bir yol bulamadın mı yoksa?

Sonunda doğru konuştunuz. Gerçekler tektir, ancak inkar edilebilir ama o gerçeği değiştirmez. CS > Valorant.
Bugün patlamalı güldüğüm kaçıncı şey sayamadım. Yine de tebrik ederim, en azından diğer arkadaşın yaptığı gibi kitleyi aşağılamak yerine oyunu aşağılıyorsun. Bu da bir gelişme. Bu arada son cümleni ETS'de tırının arkasına yazsana çok havalı olursun

Ben söz konusu malum kitleden bahsettim. Üzerine alınan alınsın tarzında.

Sen konuyu neden TDK'ye çevirdin onu anlamadım? Kendini haklı çıkarabileceğin başka bir yol bulamadın mı yoksa?
Hem yazım hataları yapıp hem kelimeleri anlamını bilmeden kullanıp hem de "bu arkadaşlara okuma yazma öğretmek gerekiyor" diyecek kadar küstah ve cahil şahıslara birilerinin doğruyu öğretmesi gerekiyor.

Tamam, sen yaz tırın arkasına. Belki az özgünlüğü var sanarlar da konvoyda yer bulursun.

Hem yazım hataları yapıp hem kelimeleri anlamını bilmeden kullanıp hem de "bu arkadaşlara okuma yazma öğretmek gerekiyor" diyecek kadar küstah ve cahil şahıslara birilerinin doğruyu öğretmesi gerekiyor.
Sen olmasaydın Türkçe bilmiyorduk sağol canım. Şuan konuştuğumuz konu ile alakalı konuşunca haksız çıktığını anladın ve konuyu dil bilgisi dersine çevirdin. Ayrıca şuanda telefon kullandığım için yanlış tuşlara basabiliyorum, sanırım benim yanlış tuşlara dokunmam birilerinin de canına dokunuyor.

Boş ver. Uğraşmaya değmez. Önüne geleni alıyorlar içeri. Eskiden böyle miydi?

Harbi değişiksiniz daha demin "evrensel dilde ı = i diye kullanılır" diyen kişi. Şimdi niye TDK'ye çevirdin diyor. CS oynamaktan kafan bulanmış az dışarıya çık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…