Arkadaş "ızah" dememiş. "Izah" şeklinde cümleye büyük harfle başlamış, ki evrensel dilde I = İ olarak kullanılır. Bu arkadaşlara okuma yazma da öğretmek gerekiyor sanırım @Cruslan hocam.
Canım eleştir. Eleştirmek toksiklik değil. Ama sen eleştirmiyorsun direkt kitleyi aşağılıyorsun, küçük görüyorsun. Nasıl halen bunu göremezsin anlamıyorum. Git objektif bir gözle ilk mesajını oku sonra rastgele bir mesajını aç onu oku bir şey fark etmez. Hep bir aşağılama güdüsü içerisindesin.
Oyunun ne kadar kötü olduğundan dilediğin kadar bahsedebilirsin. Ama oyunun kitlesini toksiklikle suçladıktan sonra kitleyi küçük düşürücü sözler söylemen, hakaret etmen seni toksik yapıyor.
Bugün patlamalı güldüğüm kaçıncı şey sayamadım. Yine de tebrik ederim, en azından diğer arkadaşın yaptığı gibi kitleyi aşağılamak yerine oyunu aşağılıyorsun. Bu da bir gelişme. Bu arada son cümleni ETS'de tırının arkasına yazsana çok havalı olursun
Hem yazım hataları yapıp hem kelimeleri anlamını bilmeden kullanıp hem de "bu arkadaşlara okuma yazma öğretmek gerekiyor" diyecek kadar küstah ve cahil şahıslara birilerinin doğruyu öğretmesi gerekiyor.
Bugün patlamalı güldüğüm kaçıncı şey sayamadım. Yine de tebrik ederim, en azından diğer arkadaşın yaptığı gibi kitleyi aşağılamak yerine oyunu aşağılıyorsun. Bu da bir gelişme. Bu arada son cümleni ETS'de tırının arkasına yazsana çok havalı olursun
Ben de diyorum ki insanlar alınır, seni *haklı olarak* toksiklikle suçlar. Konu takibini bırakıyorum gidiyorum ben. Yazdığın her mesaj -10 IQ etki bırakıyor insanlarda.
Yaşa göre yargılamaktan tutun milletin fikirlerine hakaret, fikirlerine saygısızlık... Valorant'ın kitlesini ele alacağınıza kendinizi çok açık etmişsiniz maalesef. Allah akıl fikir versin.
Hem yazım hataları yapıp hem kelimeleri anlamını bilmeden kullanıp hem de "bu arkadaşlara okuma yazma öğretmek gerekiyor" diyecek kadar küstah ve cahil şahıslara birilerinin doğruyu öğretmesi gerekiyor.
Sen olmasaydın Türkçe bilmiyorduk sağol canım. Şuan konuştuğumuz konu ile alakalı konuşunca haksız çıktığını anladın ve konuyu dil bilgisi dersine çevirdin. Ayrıca şuanda telefon kullandığım için yanlış tuşlara basabiliyorum, sanırım benim yanlış tuşlara dokunmam birilerinin de canına dokunuyor.
Sen olmasaydın Türkçe bilmiyorduk sağol canım. Şuan konuştuğumuz konu ile alakalı konuşunca haksız çıktığını anladın ve konuyu dil bilgisi dersine çevirdin. Ayrıca şuanda telefon kullandığım için yanlış tuşlara basabiliyorum, sanırım benim yanlış tuşlara dokunmam birilerinin de canına dokunuyor.
Harbi değişiksiniz daha demin "evrensel dilde ı = i diye kullanılır" diyen kişi. Şimdi niye TDK'ye çevirdin diyor. CS oynamaktan kafan bulanmış az dışarıya çık.