Valorant ve iğrenç kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş ver. Uğraşmaya değmez. Önüne geleni alıyorlar içeri. Eskiden böyle miydi?
Saldım ben de şu dakikadan itibaren hocam. Gerçekten öyle oldu tadı kaçtı forumun. Yaş kısmına 1950 doğumlu girip millete delikanlılık falan. Neyse en azından hepsi argümanlarımı yenemeyeceğini anladı. İyi günler size.

Ben de diyorum ki insanlar alınır, seni *haklı olarak* toksiklikle suçlar. Konu takibini bırakıyorum gidiyorum ben. Yazdığın her mesaj -10 IQ etki bırakıyor insanlarda.

Tamamen hak veriyorum, konu takibini bırakmakla birlikte konu sahibini de siyah listeye almak akıllıca olacaktır.

Saldım ben de şu dakikadan itibaren hocam. Gerçekten öyle oldu tadı kaçtı forumun. Yaş kısmına 1950 doğumlu girip millete delikanlılık falan. Neyse en azından hepsi argümanlarımı yenemeyeceğini anladı. İyi günler size.
Iyi akşamlar diyeceğim de tat bırakmadılar.

Harbi değişiksiniz daha demin "evrensel dilde ı = i diye kullanılır" diyen kişi. Şimdi niye TDK'ye çevirdin diyor. CS oynamaktan kafan bulanmış az dışarıya çık.
Ben senin savunduğun adama yanıt olarak yaptım o yorumu. Gerçekten koskoca alıntıyı görmeyip üstüne bana "kafan bulanmış" demen aşırı komik bir durum. Yaşının 15'ten aşağı olduğuna yemin edebilirim.

Argümanın yok, hala boş boş konuşuyorsun. Madem argümanın var söylede bilelim. Ben önceki mesajlarında argüman göremedim. (Şimdi de, önceki mesajlarımda argüman göremediysen sorun sendedir diyerek sıyrılırsın.)

Sen olmasaydın Türkçe bilmiyorduk sağol canım. Şuan konuştuğumuz konu ile alakalı konuşunca haksız çıktığını anladın ve konuyu dil bilgisi dersine çevirdin. Ayrıca şuanda telefon kullandığım için yanlış tuşlara basıyorum, sanırım benim yanlış tuşlara dokunmam birilerinin de canına dokunuyor.
Bak güzel kardeşim, sana aynı şeyleri üçüncü kez yazacağım. Ama bu sefer senin anlama güçlüğünü de göz önünde bulundurarak yazacağım ki kafana güzel güzel girsin bu yazacaklarım.

Sen bir kişiye öznel bir şekilde (Öznelden kastım kişiye özel düşünce, başkalarının öyle düşünmeme ihtimali olan fikirler) argüman ortaya koyarsan; mesela "Bence Valorant'ın aim'i kötüdür." dersen karşındaki kişi sana "Hayır Valorant'ın aim'i kötü değildir." diyebilir. Ama sen "Valorant'ta istatiksel olarak yüzde otuz daha fazla hile kullanılıyor." dersen işte bu nesnel bir argüman olur. Ona nesnel bir argümanla cevap vermek gerekir.

Buraya kadarki kısmı iyice anlayamadıysan bir daha oku, anladığında alt kısma geç.

Ama sen gelip de; "Valorant oynayanlar CSGO oynayamayan toxic veletlerdir." tarzı bir söz söylersen bu öznel eleştiri sınırını geçer. Bunun adı hakaret olur.

Umarım anlamışsındır, en fazla bu kadar açıklayabiliyorum.

Argümanın yok, hala boş boş konuşuyorsun. Madem argümanın var söylede bilelim. Ben önceki mesajlarında argüman göremedim. (Şimdi de, önceki mesajlarımda argüman göremediysen sorun sendedir diyerek sıyrılırsın.)
Toplamda 1000'e yakın cümle kullandım. Tamam kardeşim argümanım falan yok 3 saattir forumda kendi kendine konuşuyorsun senin argümanın var benim yok çok haklısın. Terk ediyorum konuyu tekrardan şükrettim CS oynadığım için.

15 veya 15'ten aşağı değil. Yanıldın :D
Hocam ben en düşük zeka seviyesindeki kişilerin bile anlayabileceği şekilde tane tane yazdım, bunun üzerine hala da anlayamıyorlarsa cevap verip de boşuna kendinizi yormayın bence.

Ki anlamamış sanırım o kadar uğraşıp anlaması için kendi seviyesinde yazdığım yazıya "haha" atmış. Neyse sağlık olsun ben elimden geleni yaptım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00