Valorant ve iğrenç kitlesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zaman konuyla alakalı konuşacaklar acaba diye bekliyorum. Hep kendi kendilerine konuşup verdiğim ayarlardan kaçaklar sanırım.

Tamam kanka. Ilk kendini raporla da Technopat Sosyal arınsın. Işi kolaylaştırısın.
Ne zaman konuyla alakalı konuşacaklar acaba diye bekliyorum. Hep kendi kendilerine konuşup verdiğim ayarlardan kaçaklar sanırım.
Zaten CS'nin bin bastığı tescilli gerçek. Inkarcılığa lüzum yok ama uğraşıyoruz işte.

Hadi şu konu sahibini geçtim, yine bir şeyler anlatmaya çalışıyor fakat @Cruslan 1.sınıf çocuğunun laf bulamayınca saçmalaması gibi saçmalıyor "Einstein konuştu" gibi. Ya da "Büyük yazdın, en haklı sensin. Bakın, en haklı arkadaş burada." gibi, acınası.

Lan bak son kez söylüyordum bu sefer oku, oku ve anla. Konu senin oynadığın oyunun güzelliği veya Valorant'ın saçmalığı değil. Konu senin gelip insanlara Valorant oynadıkları için hakaret etmen. İstediğin gibi eleştir oyunu umurumda değil, ben senin gibi oyunuma dil uzatan namusuma el uzatır mantığında değilim. Ama oyuncuların geneline laf atarsan o laf bana da dokunur ve ben oynadığım oyun yüzünden saçma sapan hakaretler yemek istemiyorum.

Şahsen çok fazla fps geçmişim yok ahkam kesemem o yüzden ama çok fazla eleştirmişsin memnun değilsen oynamazsın olur biter. 2 senedir filan fps oyunu oynuyorum önce cs go oynadım ama hilelerden ve toxic ruslardan dolayı bıraktım ve valorant oynamaya başladım. Bence cs'den daha güzel bir oyun ve hile yok olsa bile adam ban yiyor kaç kere geldi maçıma cart diye ban yedi gitti. Yani küfür eder gibi veya aşağılar gibi bir konu açmışsın. Oynamak isteyen oynar ve saygı duymak gerekir, sabahtan beri oynuyorum bir maçımda 4 tane pre geldi bağırıp çağıran küfür eden onun haricinde gelenlerin hepsi düzgün çocuklardı iletişim kurduk oyun oynadık birbirimize teşekkür edip ayrıldık herkes toxic değil sonuçta. Birde ben skinle oynamayı çok seviyorum yaklaşık 70k civarı vp harcadım full envanter dizdim cs'de o paraya sadece karambit alamazdım herhalde fiyatlar aşırı yüksek bence ve steam dolandırıcı gibi alış satıştantan komisyon kesiyor belki haklılardır neden komisyon alıyorlar bilmiyorum ama bence saçma.

Haklı olarak val*rant'ın nasıl bir oyun olduğunu söyleyip yine haklı olarak kitlesini eleştirmek = toxiclik. Anladım hocam, hangi oyunu kimin babasının yaptığı çok belli değil mi?

Galiba okumanız yok. İlk sayfalarda onlarca şey yazdım bir kere bile cevap vermediniz. Galiba argümanınız yok

Haklı olarak val*rant'ın nasıl bir oyun olduğunu söyleyip yine haklı olarak kitlesini eleştirmek = toxiclik. Anladım hocam, hangi oyunu kimin babasının yaptığı çok belli değil mi?

Ben Valorant'ı savunup CS'yi gömmüyorum. Başta demiştim zaten iki oyunuda oynuyorum ikisinin de ayrı bir zevki var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…