turquoisze
Hectopat
- Makaleler
- 1
D-dostum ciddi misin? Patlamalı kahkaha attım gece geceSoru yazıp noktayla bitirmek... Bruh.
D-dostum ciddi misin? Patlamalı kahkaha attım gece geceSoru yazıp noktayla bitirmek... Bruh.
Tamam kanka. Ilk kendini raporla da Technopat Sosyal arınsın. Işi kolaylaştırısın.Gerçekten anasının, babasının yaptığı oyun olsa bu kadar savunmazlar. Asıl toxic bunlar ama farkında değiller. Keşke Technopat'ta böyle toxiclik yapanlar banlansa. Çünkü bu bir tartışma falan değil bu direkt olarak karşısındakini aşağılama, toxiclik yapma.
Zaten CS'nin bin bastığı tescilli gerçek. Inkarcılığa lüzum yok ama uğraşıyoruz işte.Ne zaman konuyla alakalı konuşacaklar acaba diye bekliyorum. Hep kendi kendilerine konuşup verdiğim ayarlardan kaçaklar sanırım.![]()
Lan bak son kez söylüyordum bu sefer oku, oku ve anla. Konu senin oynadığın oyunun güzelliği veya Valorant'ın saçmalığı değil. Konu senin gelip insanlara Valorant oynadıkları için hakaret etmen. İstediğin gibi eleştir oyunu umurumda değil, ben senin gibi oyunuma dil uzatan namusuma el uzatır mantığında değilim. Ama oyuncuların geneline laf atarsan o laf bana da dokunur ve ben oynadığım oyun yüzünden saçma sapan hakaretler yemek istemiyorum.Ne zaman konuyla alakalı konuşacaklar acaba diye bekliyorum. Hep kendi kendilerine konuşup verdiğim ayarlardan kaçaklar sanırım.![]()
Haklı olarak val*rant'ın nasıl bir oyun olduğunu söyleyip yine haklı olarak kitlesini eleştirmek = toxiclik. Anladım hocam, hangi oyunu kimin babasının yaptığı çok belli değil mi?Gerçekten anasının, babasının yaptığı oyun olsa bu kadar savunmazlar. Asıl toxic bunlar ama farkında değiller. Keşke Technopat'ta böyle toxiclik yapanlar banlansa. Çünkü bu bir tartışma falan değil bu direkt olarak karşısındakini aşağılama, toxiclik yapma.
Ne zaman konuyla alakalı konuşacaklar acaba diye bekliyorum. Hep kendi kendilerine konuşup verdiğim ayarlardan kaçaklar sanırım.![]()
Haklı olarak val*rant'ın nasıl bir oyun olduğunu söyleyip yine haklı olarak kitlesini eleştirmek = toxiclik. Anladım hocam, hangi oyunu kimin babasının yaptığı çok belli değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.