Valorant VP zammından önce alınan kod sonra kullanılırsa ne olur?

azataydnx

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant VP stok yapacağım 18k VP alacağım ama Valorant hesabım kilitli şu an o yüzden kodu kullanamam, kodu sonra kullansam ne olur?

Hocam bugünkü bir konuda bir hocam örnek olarak 8500 VP'nin güncellemeden sonra 5500 olarak güncelleneceğini söylemişti. Nedeni ise sanırım millet stoklayıp pahalıya satmasın diye.
Öyle bir durum varsa bilemem ama hukuki olarak yasal olmayan bir şey, bunu yapamamaları gerekiyor.

18k VP'yi yaklaşık 11-12K olarak gireceksin bugün saat 23.59'dan sonra. Denemesi bedava. :D

Yeni hesap aç oraya gir.

Main hesaba kullanmak için alıyorum :D

Merhaba, 23.59'dan sonra vplere zam gelecek evet ancak sunu merak ediyorum Riot sitesnde bile daha önce alınan kodların zam snrası zamlı fiyattan yararlanırsın gibi bir söylemde bulunmadı ancak sizin siteniz de bu mevcut bunun kaynağı nedir 8500 VP alacaktım 2 adet hesabım kilitli mecburen daha sonra kullanacağım örneğin ama daha sonra toplamda 11k olacaksa neden alayım şimdi?

Selin 18:35
İlgili birimimiz kategori içerisinde görsel paylaşmıştır serhat bey.

Net olarak bilgim bulunmuyor fakat güncelleme geldikten sonra baremlerin değişeceği iletildi.
Serhat 18:35
Kaynak neresi tam olarak Riot duyuru yapmadı çünkü.

Ve klasgame harici hiçbir site bu knu hakkında duyurusu yk.

Yapılan şey eğer doğru değilse verilen bilgi haksız rekabete girer yapılan şey.

Selin 18:37
Kaynağını net olarak bilemiyorum efendim fakat yöneticilerimiz bu şekilde bilgi verdi ise bilgi kaynağında herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum.
Serhat 18:37
Yöneticilerinizden bilgi alma sansınız var mı peki?

Selin 18:38
Şu anda maalesef yok serhat bey.

Dilerseniz destek@klasgame.com adresine mail atarak bilgi talep edebilirsiniz.
Serhat 18:39
Ortalama kac saat içinde cevap alırım malden.

Mailden.

Yarın cevap alacaksam uğraşmayayım hiç :D
Okundu.

Selin 18:41
Evet serhat bey, dönüş geç olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı