5 535780 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 11 Mart 2023 #21 Bence Valorant daha iyi, daha güncel. Şu an herhangi bir internet Kafe'ye girseniz çoğu kişi Valorant oynuyor. CS:GO bence eskidi.
Bence Valorant daha iyi, daha güncel. Şu an herhangi bir internet Kafe'ye girseniz çoğu kişi Valorant oynuyor. CS:GO bence eskidi.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 11 Mart 2023 #22 CS:GO , iki oyunu da uzun süre oynamış yüksek miktarda para yatırmış birisi olarak söylüyorum. Hem yatırdığın parayı kurtarabilme hatta katlayabilme açısından , gerçekcilik , kitle gibi şeylerden dolayı CS:GO.
CS:GO , iki oyunu da uzun süre oynamış yüksek miktarda para yatırmış birisi olarak söylüyorum. Hem yatırdığın parayı kurtarabilme hatta katlayabilme açısından , gerçekcilik , kitle gibi şeylerden dolayı CS:GO.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 11 Mart 2023 #23 Şıklarda olsa CS Source derdim. Ancak Source'un şıklarda olmaması valolorantı seçeceğim anlamına gelmiyor. Bari CS:GO diyelim.
Şıklarda olsa CS Source derdim. Ancak Source'un şıklarda olmaması valolorantı seçeceğim anlamına gelmiyor. Bari CS:GO diyelim.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #24 Valorant dostum daha çeşitli ve güzel Akeron dedi: Valorant dostum daha çeşitli ve güzel Genişletmek için tıkla... Şimdi Valorant girdim CS'den sonra çocuk oyunu gibi geldi grafikleri. Dosya Ekleri Adsız412341.png 22 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleme: 12 Mart 2023
Valorant dostum daha çeşitli ve güzel Akeron dedi: Valorant dostum daha çeşitli ve güzel Genişletmek için tıkla... Şimdi Valorant girdim CS'den sonra çocuk oyunu gibi geldi grafikleri.