Valorant vs Overwatch

Koşarak HS atma olayını 2 yılda 5 kere bile yaşamamışımdır. Her karekter 1 vs 1 savaşlarında her 2 tarafta avantajlı oluyor, her ajan ile deneyimlerim bunu. Harita seçmeme nasıl bir eksi anlamıyorum açıkçası.

Valorant'a yüksek meblağ bir para yatırdım. Ama sırf şu koşarak HS atma ve optimizasyon rezilliğinden oynayamadım. 2060 Ekran kartım var 1050 Ti ile neredeyse aynı FPS'i alıyordum. Üzerine 5 kişi taktik yaparak oynamaya çalışıyorduk arkadaşlar ile birisi koşarak geliyor HS atıyor ölüyorum. Rezalet bir oyun.

Tamam bende mantıklı açıklama yapıyorum. Oyunun optimizasyonu kötü, grafikleri iyi değil ama FPS kesinlikle düşük. Anti hilesi olarak güzel ama sorunu bazı cihazlarda aşırı fazla CPU kullanıyor bu da FPS sorununa sebep oluyor. Koşarak vurma hala var. Her ne kadar hata payını arttırsalarda bu oran CS:GO'ya göre aşırı fazla. Ne zaman oyuna girersem gireyim sürekli koşarak vuruyorum ya da vuruluyorum. Bende 6-7 yıl civarı FPS oyunları oynuyorum ona bakılırsa. Hatta bu sabah oyuna girdim cpu %30 gpu %50 kullanıyor. Bunun sebebi ne mesela

Gerçekten oyunu kötülemek için her şeyi yapıyorsunuz.
Hocam bilgisayar sizin bilgisayarınız oyun sizin oyununuz istediğinizi oynayabilirsiniz. Sizin zevkinize saygısızlıktan başka bir şey değil bu yapılan.

2 yılda 5 kere anca yaşamışımdır koşarak HS atma olayını, optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum dediğim gibi, MX130 gibi rezalet bir kart ile 200 üstü FPS alıyorum.

CS: neden yok?

Ben dışında herkes optimizasyon sıkıntıları yaşıyor sanırım, konuyu kapatalım artık. Belli siz kötülemeye devam edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…