Valorant vs Overwatch

Koşarak HS atmak
ciddi anlamda çöp bir oyun oyunda kendi taktiğini kurmana imkan bile yok 1vs 1 kalsan adam Sova veya fade olsa özellikle fade veya farklı bir karakter olsa senden çok daha avantajlı.
Ve daha bir sürü şey oyunda harita seçmek bile yok istemediğin bir haritayı oyun sana zorla oynatıyor
1vs1 mantığı dediğin zaman kendi taktiğin ve zekan işin içine girmeli ama bunda durum öyle değil fade skill atarak senin konumunu oyun tarzını etkiliyorsa bilki o oyunda senin avantajın yok.
Koşarak HS atma olayını 2 yılda 5 kere bile yaşamamışımdır. Her karekter 1 vs 1 savaşlarında her 2 tarafta avantajlı oluyor, her ajan ile deneyimlerim bunu. Harita seçmeme nasıl bir eksi anlamıyorum açıkçası.

Koşarak HS atmak
Ciddi anlamda çöp bir oyun oyunda kendi taktiğini kurmana imkan bile yok 1vs 1 kalsan adam Sova veya fade olsa özellikle fade veya farklı bir karakter olsa senden çok daha avantajlı.
Ve daha bir sürü şey oyunda harita seçmek bile yok istemediğin bir haritayı oyun sana zorla oynatıyor
1vs1 mantığı dediğin zaman kendi taktiğin ve zekan işin içine girmeli ama bunda durum öyle değil fade skill atarak senin konumunu oyun tarzını etkiliyorsa bilki o oyunda senin avantajın yok.

Valorant'a yüksek meblağ bir para yatırdım. Ama sırf şu koşarak HS atma ve optimizasyon rezilliğinden oynayamadım. 2060 Ekran kartım var 1050 Ti ile neredeyse aynı FPS'i alıyordum. Üzerine 5 kişi taktik yaparak oynamaya çalışıyorduk arkadaşlar ile birisi koşarak geliyor HS atıyor ölüyorum. Rezalet bir oyun.

Savunuyorum çünkü dediklerim mantıklı, bir oyuna çöp demek ciddi anlamda düşmektir. Asla hayatımda bir oyuna çöp demedim dememde, yaparsam eleştirimi yaparım. Valorant'ın kitlesi kötü, onun dışında getirdikleri nerf, buff, rework gibi her şey dengesinde tamamen. Oyunu betadan beri oynuyorum ve FPS oyunları 4 yılı aşkın tecrübem var.

Tamam bende mantıklı açıklama yapıyorum. Oyunun optimizasyonu kötü, grafikleri iyi değil ama FPS kesinlikle düşük. Anti hilesi olarak güzel ama sorunu bazı cihazlarda aşırı fazla CPU kullanıyor bu da FPS sorununa sebep oluyor. Koşarak vurma hala var. Her ne kadar hata payını arttırsalarda bu oran CS:GO'ya göre aşırı fazla. Ne zaman oyuna girersem gireyim sürekli koşarak vuruyorum ya da vuruluyorum. Bende 6-7 yıl civarı FPS oyunları oynuyorum ona bakılırsa. Hatta bu sabah oyuna girdim cpu %30 gpu %50 kullanıyor. Bunun sebebi ne mesela :D

Valorant'a yüksek meblağ bir para yatırdım. Ama sırf şu koşarak HS atma ve optimizasyon rezilliğinden oynayamadım. 2060 ekran kartım var 1050 Ti ile neredeyse aynı FPS'i alıyordum. Üzerine 5 kişi taktik yaparak oynamaya çalışıyorduk arkadaşlar ile birisi koşarak geliyor HS atıyor ölüyorum. Rezalet bir oyun.

2 yılda 5 kere anca yaşamışımdır koşarak HS atma olayını, optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum dediğim gibi, MX130 gibi rezalet bir kart ile 200 üstü FPS alıyorum.

Tamam bende mantıklı açıklama yapıyorum. Oyunun optimizasyonu kötü, grafikleri iyi değil ama FPS kesinlikle düşük. Anti hilesi olarak güzel ama sorunu bazı cihazlarda aşırı fazla CPU kullanıyor bu da FPS sorununa sebep oluyor. Koşarak vurma hala var. Her ne kadar hata payını arttırsalarda bu oran CS:GO'ya göre aşırı fazla. Ne zaman oyuna girersem gireyim sürekli koşarak vuruyorum ya da vuruluyorum. Bende 6-7 yıl civarı FPS oyunları oynuyorum ona bakılırsa. Hatta bu sabah oyuna girdim CPU %30 GPU %50 kullanıyor. Bunun sebebi ne mesela :D

Ben dışında herkes optimizasyon sıkıntıları yaşıyor sanırım, konuyu kapatalım artık. Belli siz kötülemeye devam edeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı