Valorant vs Overwatch

Gerçekten oyunu kötülemek için her şeyi yapıyorsunuz.

Oyun zaten kötü ben sadece kötü olduğunu ıspatlamaya çalışıyorum
Neon denen karakter ulti açınca sen hiçbir şekilde onu öldüremiyorsun canı az değilse öldürmen imkansız

Bana katıldığın için teşekkür ederim sonunda yazdıklarıma destek çıkan biri oldu

2 yılda 5 kere anca yaşamışımdır koşarak HS atma olayını, optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum dediğim gibi, MX130 gibi rezalet bir kart ile 200 üstü FPS alıyorum.

Bana cevap vermeyin lütfen. Fark ettiyseniz size değil arkadaşa cevap yazdım Valorant'ı kör kütük savunan birisi benim muhattabım değildir.

Ne alaka? Neon oynamak zor bir şey, aimin iyi değilse ultin hiçbir işe yaramıyor mesela. Oyunu daha oynamadan yazı yazıyorsun burada.

Ben dışında herkes optimizasyon sıkıntıları yaşıyor sanırım, konuyu kapatalım artık. Belli siz kötülemeye devam edeceksiniz.

Konuyu kapatalım cidden de arkadaşım rtx 2060 la 170fps alıyor. Bence çok yüksek bir fps değil. Siz optimizasyon konusunda şanslıymışsınız.

Bana cevap vermeyin lütfen. Fark ettiyseniz size değil arkadaşa cevap yazdım Valorant'ı kör kütük savunan birisi benim muhattabım değildir.

Bende *valorantı kör kütük kötüleyen insanlara cevap veriyorum* savunmuyorum.

Tabii ki katılacağız ow2 karşışında valorant savunanlar hiç ow1 ve ya 2 oynamamışlardır. Savunacağım diye adam olan hatalara yok diyor şaka gibi gerçekten bu riot kitlesi.

Sen CS kafasında düşünüyorsun. İşin içine zeka girmeli diyorsun o zaman 1V1 kaldığında karşındaki karaktere göre oyun kur. Eğer Sova varsa okunun göremeyeceği yerlerden git. Ya da ultisi varsa ve bombayı kurmuşsa bombayı çözmeden önce etrafı dolaşıp Sova'yı ara ve bulduğunda öldür. Oyunda skiller varsa o zaman sende skilleri düşünerek taktik yapacaksın. Koşarak HS atmak diyorsun doğru diyorsun yok diyemeyeceğim fakat abartıldığı kadar da değil bence. Sırf test etmek için bir gün boyunca koşarak sıkarak oynamıştım on adamdan birini falan vurabiliyordum. Normal oynayışımda 30 vururken koşarak oynayınca 5-10 vuruyordum. Bir de kendi deneyimimle söylüyorum CS'de koşarak vurma ihtimali Valorant'a göre daha fazla. Çok uzak mesafeden ak, M4 gibi silahlarla vuramıyorsun fakat orta-yakın mesafede koşarak çok rahat vurabiliyorsun. Boşuna mızmızlanmanın lüzumu yok. Valorant'ta kendi çapında iyi oyun CS de iyi oyun. Sen sevmiyorsun ya da oynayamıyorsun diye o oyun çöp olmuyor.

Konuyu kapatalım cidden de arkadaşım RTX 2060 la 170FPS alıyor. Bence çok yüksek bir FPS değil. Siz optimizasyon konusunda şanslıymışsınız.

Garip gerçekten, MX130 gibi rezalet bir kart ile 200 üstü alıyorum. Neyse, dediğim gibi ben oyundan zevk alıyorum. Dediğiniz her şeye birer cevap verdim. İyi akşamlar dilerim.

Valorant işlemci odaklı bir oyun. Tabii ki 2060 ile 1050 Ti arasında pek bir fark olmaz. Önemli olan işlemci. Aynı şekilde CS de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…