Valorant Windows 10 8 GB sistemde kasıyor

Olay sistemin kaç GB RAM'i olduğu değil güzel dostum. İstersen 32 GB RAM'i olsun ancak içerisinde ki işlemci ve ekran kartı çok önemlidir. İki bilgisayarında işlemcisini ve ekran kartını buraya yazar mısın?
Sistemini yaz, bilgisayardan anlamadığın o kadar belli ki, her şeyi RAM'e bağlıyorsun.
Hocam çok yüklenmeye gerek yok. Bunun için zaten buradayız biz.

Valorant 4 GB Win 8.1 PC de kasmazken 8 GB Win 10 PC de kasıyor, bahsettiğim aynı PC. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Merhaba, Windows 10 superlite adlı bir sürüm bulunmakta, ben onu kullanıyorum RAM tüketimi 0.5 GB kadar iniyor, isterseniz onu kurabilirsiniz fakat bunu bir kullanıcı yaptı güvenmiyor iseniz Microsoft'un yayınladığı Lite sürümleri var onları kurun ama Lite sürümler daha fazla RAM tüketmekte ( korsana teşvik etmiyorum ben kullanıyorum diyorum kişinin özgür iradesi altındadır.)

Sen istersen 256 GB RAM tak bilgisayara. Diğer bileşenler kötü olduğu sürece işe yaramaz. Sistem bilgilerini yaz. En azından imza kısmına yaz ama oraya yazdım okurlar deme öyle yapmak yasak sen yaz kalsın sadece.

Hocam 256 GB RAM destekleyen anakart ve işlemci çok iyi olur zaten, en azından Windows 10 kaldırabilecek durumda olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…