Hocam çok yüklenmeye gerek yok. Bunun için zaten buradayız biz.Sistemini yaz, bilgisayardan anlamadığın o kadar belli ki, her şeyi RAM'e bağlıyorsun.
Valorant 4 GB Win 8.1 PC de kasmazken 8 GB Win 10 PC de kasıyor, bahsettiğim aynı PC. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Sen istersen 256 GB RAM tak bilgisayara. Diğer bileşenler kötü olduğu sürece işe yaramaz. Sistem bilgilerini yaz. En azından imza kısmına yaz ama oraya yazdım okurlar deme öyle yapmak yasak sen yaz kalsın sadece.
Biliyorum biraz abartayım dedimHocam 256 GB RAM destekleyen anakart ve işlemci çok iyi olur zaten, en azından Windows 10 kaldırabilecek durumda olmalı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.