Valorant winexp ban sebebi mi?

Riot Games yaklaşık 10 yıldır Valorant ile uğraşıyor ve sizce 4:3 yaptığınızda karakteri büyütmek akıllarına gelmedi mi? Oyun 4:3'e aldğınızda karakterlerin genişlemesini haksız bir avantaj olarak görüyor, bu yüzden oyunun kendi çözünürlüklerinde hitbox hep aynıdır. Oyunun doğru bulmadığı bir şeyi 3.parti yazılım kullanarak diğer oyunculara avantaj sağlıyorsunuz. Bu yüzden hem ban sebebi hem de etik olarak doğru bir hareket değil bence. Karşınızdaki bir oyuncu hileyle her çıktığını vursa hoşunuza gider mi? Burada da bir avantaj söz konusu.

Konunun açılmasından biraz süre geçmiş gibi :) winexp tamamen şans işi bir program arkadaşım kullanıyordu bende kullanayım dedim. Ben şahsen 2 ay kadar kullandım fakat ban sebebi mi diye hiç araştırma yapmadım, bir süre sonra oyundan 3. parti yazılım kullanma nedeni ile uzaklaştırıldım. Valorant'a ticket attım hesabımın 8 yıllık olduğunu söyledim ban sebebi olmadığını bilmediğimi bildirdim, aradan 1 hafta geçti Riot Games bir daha 3. parti yazılım kullanmamam konusunda bir e-posta attı ilk önce şaşırdım :) herhalde hesap eski ve toxic bir oyuncu olmamamdan dolayı hesabımı açtılar. Bu arada sizinkini açarlar mı bilmiyorum kullanmanızı tavsiye etmem ben pişman oldum, çünkü hesap dolu ( hesap daha önce hiç ban yemedi :) bu olaydan önce. )

Birazcık zaman gectı ama bir şey soracağım anakart banı attılar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı