Sizce hangisini almalıyım? Yağmacı oyuna gelen herkeste var, sanki bedava verilmiş gibi. O yüzden Valorant GO'ya daha sıcak bakıyorum ancak sizlerin de yorumlarını almak istedim, var mıdır öneriniz?
Delipop hiç sevmiyorum, görmek bile istemiyorum. Bana göre tam anlamıyla iğrenç.Delipop>
@221510 dostum dalga mı geçiyorsun? Bana göre dedim bunda da mı ''hahaha'' atıyorsunuz, bir de altını çizdim ille de görün diye. Şu toxicliği bırakın artık, bıktık sizden.
Hocam doğru ama GO'nun tipi vs. daha sade ve daha hoş geliyor, üzerindeki JETT deseni sayesinde. Hem JETT oynarken elinde çok güzel duruyor.@Herixa GO! 1.Cilt bıçak sadece elinize alırken bir animasyon gösteriyor. Onun dışında hiçbir efekti yok. Yağmacı bıçakta ise hem elinize alırken, hem vururken, hem de Y tuşuna basıp bıçağa bakarken animasyonu var.
Mümkünse forumdan ayrılın.Böyle saçma bir yoruma ne yanıt vermemi bekliyorsun ki? Gülüp geçtim işte, bir de etiketleyip konuya geri çağırıyorsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.