Valorant yükledikten sonra PC geç açılıyor

Durum nedir arkadaşlar.
Açıkcası bende ne Vanguardı yükledikten sonra bir yavaşlama oldu ne de bilgisayar geç açılıyor. Tek yaptığım hizmetlerden Vanguard'ı manuel (elle)ye çevirmek. (otomatikte ise) Ayrıca "msconfig" ya da Görev Yöneticisi - > Başlangıç'taki tüm programları kapatmak. {Bu olayları duymadan önce yapmıştım bunları}

Kankam dün gece güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı aktif hale getirdim sorunum çözüldü eski hızında açılıyor şu anda bir dene istersen

hiçbir değişme yaşamadım ben. hala eskisi gibi lenovo yazısı görünüp hemen kaybolduktan sonra windows başlamıyor. dönen yuvarlak çıkıyor ve onu bekliyorum. daha önce pubg mobil yüklediğimde aynı sorun olmuştu. ikisi de tencent game oyunu. onu bir anti virüs programıyla halletmiştim ama aynı program buna çare bulamadı.

anti-virüs şuydu; Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business

Hiçbir değişme yaşamadım ben. Hala eskisi gibi Lenovo yazısı görünüp hemen kaybolduktan sonra Windows başlamıyor. Dönen yuvarlak çıkıyor ve onu bekliyorum. Daha önce PUBG Mobile yüklediğimde aynı sorun olmuştu. İkisi de Tencent Game oyunu. Onu bir anti virüs programıyla halletmiştim ama aynı program buna çare bulamadı.

Anti-Virüs şuydu; Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business

Boş bir USB'yi al bu bilgisayara gidip USB'ye sağ tıkla ready Boost'a git oradan onu etkinleştir USB'nin 4 GB'si dolacak ama USB'yi çıkarmazsan hem bilgisayarın daha hızlı açılır hem de dosyalar falan daha hızlı açılır.

Windows 7'de:
Eki Görüntüle 589571(Başlat)a bas. Arama kısmına ''msconfig'' yaz. Ve çıkan sonucu aç.
''Başlatma'' kısmının altından Vanguard'ı devre dışı bırak.
Aynı zamanda ''Hizmetler'' diye aratarak Vanguard'ı bulup çalıştırma yöntemini ''elle'' olarak değiştir
ve durdurma tuşuna bas.
Windows 8 ve 10:
CTRL+SHIFT+ESC tuşlarına aynı anda bas ya da alttaki çizgi (Görev Çubuğu)na sağ tıklayıp ''Görev Yöneticisi''ne gir.
''Başlangıç'' kısmının altından Vanguard'ı devre dışı bırak.
Aynı zamanda Eki Görüntüle 589573 (Başlat)a basıp arama kısmına ''Hizmetler'' diye aratarak Vanguard'ı bulup çalıştırma yöntemini ''elle'' olarak değiştir
ve durdurma tuşuna bas.
e olmadı
Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum normalde ASUS yazısı görünüp giderdi fakat altında dönen şey 20 tur dönüyor ve siyah ekranda kalıyor neredeyse 5 dakika sonra bilgisayarım açılıyor Valorant'ı sildim ama yine aynı
valorantı sildikten sora vanguard ı da silmelisin
Selamlar,

Lenovo marka bir Laptop'ım var normalde Power'a bastıktan sonra Lenovo yazısı gözükür gözükmez açılan PC'm Valorant adlı oyunu indirdikten sonra geç açılmaya başladı. Lenovo yazısının altında dönen yuvarlak çıkıyor ve onu bekliyorum. Bir 10 saniye gecikmeli açılmaya başladı. Maalesef ki indirmeden önce değil sonra araştırdım oyun anti hile programını ring 0'a kuruyormuş ve her bilgisayarı başlatmak istediğimde kendisini açıyormuş istemesem bile. Bu sebepten de gecikme yaşanıyor. Bayağı virüs yani rootkit bu. İsteseler beni her türlü de izleyebilirler. Riot Games'in söylediği tüm adımları yapmama rağmen PC'm geç açılmaya devam ediyor. Daha önce de başıma yine aynı şey gelmişti yine Tencent oyunu PUBG Mobile'e'di bu sefer sorunu yaratan. Onun YouTube'da çok videosu vardı Çin virüsü diye silmeyi başarmıştım bir şekilde adw Clenaer'la ama bunu ne yaptıysam olmadı. Rootkit olduğu için görmüyorlar bile virüsü. Ne yapmalıyım?
Merhabalar,

Valorant için bu kadar tutukulu olman çok güzel. Açıkçası ne yalan söyliyim bende biraz heyecanlıyım. :p Umarım oyunda sana en uygun karakteri bulur ve bol bol eğlenirsin.

O zaman yaşadığın bu ufak sorunu çözüp seni oyuna hazır hale getirelim. ^^ Öncelikle sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını anlamak için ufak bir araştırma yapmam gerekiyor. Tabi bunun için oyunun bazı kayıt dosyalarına ihtiyacım var. Biraz uzun gibi gözüksede hepsini hazırlaman sadece 5 dakikanı alacaktır. ^^

Sisteminin hakkında bilgiye sahip olmak için DxDiag bilgisine ihtiyacım var. DxDiag Bilgisi için;

• Windows tuşuna bas.
  • Arama kısmına dxdiag yaz
  • Ekrana bir uyarı gelirse tamam diyerek geç.
  • Karşına çıkan pencerede en altta bir yükleme çubuğu olacak.
  • O çubuk dolduktan sonra Tüm Bilgileri Kaydet seçeneğine bas ve Masaüstüne kaydet.
  • Masaüstünde oluşan DxDiag dosyasını biletine ekleyerek benimle paylaş.
Çalışan işlemlerin listesi için;

• Windows tuşuna basılı tutup R tuşuna basarak çalıştır penceresini aç.
  • Çalıştır penceresinden CMD yazarak çalıştır.
  • Gelen ekranda, tasklist /v > "%USERPROFILE%\desktop\Process.txt" yazarak Enter'a bas.
  • 5 dakika kadar bekle ve benimle Masaüstü'nde oluşan Process dosyasını paylaş.
Ağ Bilgisi için;

• Windows tuşuna basılı tutup R tuşuna basarak çalıştır penceresini aç.
  • Çalıştır penceresinden CMD yazarak çalıştır.
  • Gelen ekrana aşağıdaki yazıyı yapıştır lütfen.
    • (ipconfig /all & ping www.google.com & netsh firewall show config & netsh interface ipv4 show subinterfaces & netsh interface ipv4 show ipstats) > "%USERPROFILE%\desktop\NetworkInfo.txt"
  • 5 dakika kadar bekle ve benimle Masaüstü'nde oluşan Networkinfo dosyasını paylaş.
İnternetini kontrol edebilmek için senden bir kaç dosya daha isteyeceğim. Kullanımı çok basit. Aşağıdaki linkden uygulamayı indirmesini istiyorum.

Daha sonrasında ise aşağıdaki IP adresi için test yapmasını istiyorum.

• 162.249.72.1
  • 185.40.65.1
Bu bilgileri benimle paylaştıktan sonra birlikte sorunu çözeceğimizden emin olabilirsin. ^^

Cevabını bekliyorum. ♥

VestoLorde
Riot Games Oyuncu Destek

Son düzenleme:
Çözüm Revo Uninstaller adlı uygulamayı indirip Valorant'ı oradan silin. Eğer Valorant gözükmüyorsa indirip Revo Uninstaller ile silin. Bende artık öyle bir sorun yok.

Herkese merhaba aynı benimde valorant yükleyince pc geç açılıyor ama benimki windows 7 hızlı başlat nerde detaylı anlatabilirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı