Valorant yükledikten sonra yavaşlama

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Sorunum başlıktaki gibi. Bugün tekrar oynamak için Valorant yükledim. Yükledikten sonra bilgisayarı kapadım. 1 saat kadar açmadım. Sonra açtım. Bilgisayar 30 saniyede açıldı. Normalde 15-16 saniye gibi bir sürede açılıyordu. Bir açtım. 30 saniyede açıldı. Ben bir işkillendim tabii. Sildim hemen. Önce diskin kontrollerini yaptım. Sorun yoktu. Sonra diki temizledim. Disk birleştirme yaptım. CMD'den SFC ve DISM komutlarını girdim. Şu an 20 saniye gibi bir süreye düşürdüm. Benim bunu yine 15 yapmam için ne yapmalıyım? Normalde sistem geri yükleme yapacaktım ama SSD'de Cyberpunk var ve eğer geri yükleme yaparsam 60 küsur GB bana yine girecek. Başka bir öneriniz var mı? Sorunun Valorant'tan kaynaklandığına eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valortant kendi hile koruma sistemi olan Vanguard kullanıyor. Sistemin açılış süresinin artması gayet normal.

Ama sildim. Ve şu an durum yine tuhaf. Bu oyunu bana yine indirten aklımı... Başka bir öneriniz var mı? Ya da belki de Valorant'ın silinmesi yavaş yavaş etki ediyordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı