Valorant yüklendikten sonra sistem takılmaya başladı

Silmene gerek yok aslında pc yi yeniden başlatınca sorun olmuyor açınca sorun değil oluyor
Hayır oluyor. Valorantı bir kere kurup girdikten sonra başlıyor bu donma işi. Görev yöneticisinde olmasa bile yeniden başlatınca sorun devam ediyor. Oyunu silince düzeliyor fakat. Kablo ile denedim yine aynısı oldu. Bu seferde olmazsa modemin yanında ethernet ile açıp öyle deneyeceğim

Hayır oluyor. Valorantı bir kere kurup girdikten sonra başlıyor bu donma işi. Görev yöneticisinde olmasa bile yeniden başlatınca sorun devam ediyor. Oyunu silince düzeliyor fakat. Kablo ile denedim yine aynısı oldu. Bu seferde olmazsa modemin yanında ethernet ile açıp öyle deneyeceğim
Wifi driverlarini güncellersen sorun kalmaz gibi geliyor çünkü bazıları öyle çözmüş

Merhaba, normalde PUBG, RDR2, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum ama Valorant'ı indirdikten sonra sistem donmaya başladı. Sildim ancak henüz geçmedi. 3-4 saniyeliğine donmalar oluyor, sebebi ne olabilir? Soğutucu henüz yeniydi. İşletim sistemim Windows 11 Pro.
dostum eterneth kablosu takıp driver yeniledim 30dk dır 0 sorun çözüm bu

Son düzenleme:
O
Yok eternethin istersen atabilirim dosyayi

3.saatindeyim sorun yok çözüm bu
Wifi adaptörünun driverini yükledim düzelmedi şuan dondu yine

Csyi ultrada 300 FPS sabit oynarken bu oyun niye böyle ya

Düzeldi hocam kasadaki tustan reset attım şuan 600 FPS sabit yüksek grafiklerde

Son düzenleme:
Evet USB yuzundenmis galiba. Kasadaki tustan resetleyince düzeldi. 600 FPS sabit oynadım 2 saattir sorun yok

Sorun yine başladı çok sinir bozucu. Ethernet ile deneyim bide bakalim
Duzlediginde eterneth mi takiliydi

Evet USB yuzundenmis galiba. Kasadaki tustan resetleyince düzeldi. 600 FPS sabit oynadım 2 saattir sorun yok

Sorun yine başladı çok sinir bozucu. Ethernet ile deneyim bide bakalim
Eterneth takınca düzeldi mi

Son düzenleme:
Hayır Ethernet takıli değildi. Denedim kabloyla fakat yine donuyor. Seninki nasıl çözüldü

PC'yi yeniden başlat bir tekrar dene ben eterneth kablosunu taktım güncelledim yeniden başlattım PC'yi düzeldi eve gidiyorum eterneth kablosunu çıkartmiycagim ben deneyeyim bende de sorun devam ediyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı