Çözüldü Valorant yükleyince kısayol oluşturulmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

557260

Kilopat
Makaleler
1
Valorant'ı HDD'ye 2 kez yükledim. Ama oyun kısayol yok. Eski kısayol vardı. O da hala "kur" diyor. Valorant Patch'ini indirsem çözer miyim? Nereden indirebilirim? Ya da HDD'den SSD'ye kursam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çözümü biliyorum.

(C:\riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe") --launch-product = Valorant --launch-

Yeni bir kısayol oluşturup parantez içerisindeki yere Riot Client'in sizdeki yeri yazınız ve sonuna parantez dışındaki yeri ekleyiniz.
Hocam çözümü biliyorum.

(C:\riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe") --launch-product = Valorant --launch-

Yeni bir kısayol oluşturup parantez içerisindeki yere Riot Client'in sizdeki yeri yazınız ve sonuna parantez dışındaki yeri ekleyiniz.

KB kod eksik yazmışım doğrusu;

--Launch-product = Valorant --launch-patchline = Live

Son düzenleme:
Hocam çözümü biliyorum.

KB kod eksik yazmışım doğrusu;

--Launch-product = Valorant --launch-patchline = Live
Teşekkür ederim.

Ben çözümü bulmuştum.
Siteden baştan indirip dosyaları düzenledim işe yaradı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı