Valorant yüksek grafiklerin kötü görünmesi

Scyhell

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Valorant'ın yüksek ayarları neden böyle kötü gözüküyor? Tam olmamış sanki, düzeltilmesi gerek diye düşünüyorum. Gerek oyun içi gerek reklamlarda çok çirkin gözüküyor.

Oyunun yüksek grafikleride düşük grafikleride çöp ama alınan FPS'te çöp :D. Hala unutmam sattığım laptopumda Tom Clancy's Rainbow Six: Siege sabit 80FPS verirken Valorant'ta FPS'im 120'den 50'ye düşüyordu. İkisi de aynı çözünürlükte.

Oyunun yüksek grafikleride düşük grafikleride çöp ama alınan FPS'te çöp :D. Hala unutmam sattığım laptopumda Tom Clancy's Rainbow Six: Siege sabit 80FPS verirken Valorant'ta FPS'im 120'den 50'ye düşüyordu. İkisi de aynı çözünürlükte.

Son zamanlardaki güncellemelerden dolayı sanırım. Eskiden 150-200 FPS oynadığım oyun şuan genel olarak 100 FPS. 50 FPS'lere kadar droplar ile oynuyorum.

Son zamanlardaki güncellemelerden dolayı sanırım. Eskiden 150-200 FPS oynadığım oyun 100 FPS'den 50 FPS'lere kadar droplar ile oynuyorum.

Yok hocam eskiden'di bu aldığım FPS değerleri. Hani benim yerimde olsanız kafayı yerdiniz. CS:GO Dust 2 de 200FPS'i zorlayan laptop Valorant'ta drop yiyordu. R6, GTA 5, PUBG, Apex Legends FPS düşmesi olmadan oynuyorken Valorant'ta drop yiyordum.

Yok hocam eskiden'di bu aldığım FPS değerleri. Hani benim yerimde olsanız kafayı yerdiniz. CS:GO Dust 2 de 200FPS'i zorlayan laptop Valorant'ta drop yiyordu. R6, GTA 5, PUBG, Apex Legends FPS düşmesi olmadan oynuyorken Valorant'ta drop yiyordum.

Hala bir çok hata mevcut maalesef. Zevk alalım dedikçe.. Riot işte. Kurtulmanıza sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı