Çözüldü Valorant yüzünden KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan zXET
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 236
  • Görüntüleme 14.757
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zXET

Centipat
Yer
Tekirdağ
Valorant'a giriş yaptığım an mavi ekran yiyorum. 2 kere oldu, az önce ekran kartımı güncelledim yine aynısı oldu.

Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2L.

Minidump: ASDAS FAMANASh

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Evde 3 bilgisayar var 2'sinde mavi ekran vermeye başladı hepsinde tüm yöntemleri denedim. Üçer defa format attım driverları güncelledim. Bir türlü geçmedi en son Vanguard programını sildim kurdum son çare olarak o da fayda etmedi maalesef. Sanırım Riot Games'in bu sorunu çözmesini beklemekten başka çaremiz yok gibi duruyor.
Hizmetler bölümünden vgc isimli hizmeti "Elle" seçtiğim zaman valorantı açar açmaz mavi ekran veriyor. Otomatik seçtiğim zaman bilgisayar açılır açılmaz mavi ekran veriyor. Sorun kesinlikle vanguard kaynaklı. Şüpheye düşüp format vesaire atmanıza gerek yok.

Arkadaşım ekran açtı çatır çatır oynadı. Yarıya bölünmüş durumda, çoğu kişi oynuyor, çoğu kişi farklı farklı sorunlar yaşıyor.

Arkadaşım ekran açtı çatır çatır oynadı. Yarıya bölünmüş durumda, çoğu kişi oynuyor, çoğu kişi farklı farklı sorunlar yaşıyor.

Acaba sizden TeamViewer ID ve parolası rica etsem ve bir de kendim sisteminizi incelesem bir sorun olur mu? Çünkü ben de çok merak etmeye başladım bu sorunu ve bende Valorant yok

Olur diyecektim, arkadaş gel benden incele demiş

Olay görüntüleyicisi raporlarını tek tek inceledim ve Windows Update için gelen güncelleştirmenin sorun yarattığı kanısına vardım. Arkadaş deneyip sonucu bizlere bildirecek. Bu saatten sonra sorunun Microsoft kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Riot Games bu sorunun ve farkında binlerce oyuncu 2 gündür aynı sorunu yaşıyormuş. Riot Destek sayfasında bilgilendirme yapılmış kontrol ederseniz belki çözüm yolu bulabilirsiniz.

Microsoft kaynaklı değil hocam. Windows 8 Windows 7 her türlü Windows sürümünü format atarak denedim. Sorun Vanguard kaynaklı eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…