Çözüldü Valorant yüzünden KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan zXET
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 236
  • Görüntüleme 14.794
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zXET

Centipat
Yer
Tekirdağ
Valorant'a giriş yaptığım an mavi ekran yiyorum. 2 kere oldu, az önce ekran kartımı güncelledim yine aynısı oldu.

Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2L.

Minidump: ASDAS FAMANASh

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı arkadaşlar 775 Pinde oluyor bu sorun demiş ama başka kişilerde yaşıyor. 2 çekirdek diyen falan da olmuş fakat benim işlemcim Q9300, 4 çekirdek.
3 bilgisayarım var demiştim. 2 tanesi 775 pin Xenon e5450 takılı. Şu an hata almadan girebildiğimde de Ryzen 5 2600X takılı. Olabilir ama olamaz da.

3 bilgisayarım var demiştim. 2 tanesi 775 pin Xenon e5450 takılı. Şu an hata almadan girebildiğimde de Ryzen 5 2600X takılı. Olabilir ama olamaz da.
Bunu yanlışlıkla yapmış olabilirler mi acaba? Ticketlar'da ufak aksaklıklar olabilir düzeltmeye çalışıyoruz falan demişlerdi.

Evet arkadaşlar gözünüz aydın şu an kullandığınız fareleri aökün evde ne kadar eski fare varsa takım deneme yapın ve sonucu görün klavye ile de açmayı deneyebilirsiniz.

Evet arkadaşlar gözünüz aydın şu an kullandığınız fareleri aökün evde ne kadar eski fare varsa takım deneme yapın ve sonucu görün klavye ile de açmayı deneyebilirsiniz.
Noldu ki? Dediğinizi anlamadım.
Aboo, mouse'yi çıkardım oyuna klavyeyle tıkladım, hesabı girdim 5dk bekledim mavi ekran yemedi. Sonra mouse'yi taktığım gibi mavi ekran yedim. Başka bir sorun ise "bu oyunu oynayabilmen için sistemini yeniden başlatman gerekiyor" diyor ama başlattığımda bir şey değişmedi.

Son düzenleme:

Bende hiç oyna tuşu gelmiyor. Dediğin gibi ya sürekli yeniden başlatmamı istiyor ya da bu oyunun benim işletim sistemime çıkmadığını söylüyor. Çok sinir bozucu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…