Valorant'a başlamalı mıyım?

Oynanmaz hocam arkadaş gurubu olmadan artık çoklu takım oyununa dayalı hiçbir oyun oynanmaz kısa ve net. Bunun yüzünden Single oyunlara yöneldim hikayesi olan vb. tek başıma oynuyorum kafamı dinliyorum başka insanların salaklıklarından dolayı hiç kendini yıpratmaya değmez. Zaten bir süre sonra yaş ta ilerleyince neredeyse hiç oyun oynamıyorum artık dizi film arada 1 2 saat oyun. Bir süre sonra internet sanal ortam baymaya başlıyor.
 
Sinir krizine girmek için başlayabilirsiniz. Oyunun kitlesi, Aiming sistemi, silah mekanizması re-za-let. Bazen sıkılınca giriyorum sonra başka oyunlara yöneliyorum.
 
İnsanlar boş konuşuyor(şahsen ben pek umursamam). Bir de klasik rekabetçi oyun işte sinirlenmeye gerek yok bence. Arkadaşlarınız olmadan pek iyi olmuyor.

Bilmem inanır mısınız ama ben arkadaşlarımla hangi oyunu oynarsam oynayayım sıkılıyorum o yüzden bayağıdır oynamıyorum daha rahat geliyor benim için sesli sohbeti kapayacağımı belirttim zaten şarkı dinleyip takılırım oyunda tek.
 
Bütün hile koruma programları Kernel'de çalışır. Kernel'de çalışmazsa bir anlamı yok zaten. Bug varsa bildirebilirsin. Bug olmayan oyun yok.

Diğer hile koruma olan oyunlarda bu durumun olmadığını yazdım mı bay çok bilmiş ve gereksiz mahlukat. Ayrıca aim gibi temel konuda bug olan bir oyunu senin gibi cringe kitle oynar işte :D
 
Sinir krizine girmek için başlayabilirsiniz. Oyunun kitlesi, aiming sistemi, silah mekanizması re-za-let. Bazen sıkılınca giriyorum sonra başka oyunlara yöneliyorum.

Evet silah mekanizmalarını ve silahları bende çok sevmiyorum ama CS'de 130TL olunca da tek oynayabileceğime bakınca o geliyor benzerlik açısından az da olsa zaten kara cumaya kadar oynarım oynarsamda galiba sonrasında CoD devam Vanguard'ı alabilirsem.
 
Diğer hile koruma olan oyunlarda bu durumun olmadığını yazdım mı bay çok bilmiş ve gereksiz mahlukat. Ayrıca aim gibi temel konuda bug olan bir oyunu senin gibi cringe kitle oynar işte :D
Şunu yazdınız :
Hayır. Vanguard gibi saçma sapan bir sistemi var ve bilgisayarın Kernel Sistemine virüs gibi enjekte oluyor.
Nasıl bir sistem bekliyordunuz? Vanguard ile yarışabilecek bir hile koruması yok şu an. 'Easy-Anti Cheat' belki yaklaşabilir.
 
Hafta sonları ve cuma günleri oyun oynuyorum, CS:GO oynuyordum fakat ranked maç giremediğimden ve 130TL'de eski bir oyuna vermemek istediğimden Warzone'de oynuyorum. Ama sadece Warzone oynayınca da sıkılıyorum başta oynuyordum Valorant bayağı ama sonrasında Vanguard'ı kapadığım için 60 gün ban yemişim. Eski sistemimde zorlanmasın diye yeni sisteme geçince hala 60 gün ban devam ediyordu şimdi yine başlayayım mı diye düşünüyorum. Önerileriniz nedir ve başlamamı öneren olursa da hangi serverde oynamamı önerirsiniz? Türkiye svsi hariç her sv olur.
Başlayabilirsin.Server olarak Paris,Varşova,Londra gibi serverları önerebilirim çünkü Frankfurt'ta da Türkler çoğaldı baya.Ayriyeten bi R6'ya da (Rainbow Six Siege) göz atabilirsin bence.
 

Geri
Yukarı