Valorant'a başlanır mı?

Makaleler
1
Yıllarımı CS'ye verdim. Nova 4, mg, dmg arası oynuyorum. Karşıya gelen hilelerden artık oyun zevkim kalmadı. FACEIT atarım ara sıra o zevk veriyor. Gerçekten hilelerden sıktı rekabetçi. Hilesiz oynanamıyor neredeyse. Seçkin hesaptayım 2 maç spinbot geldi ya spin. Valorant oynayan arkadaşlarım var da bilmiyorum fizikleri falan çok hoşuma gitmedi. Sizce başlanır mı?

Başlanır ama insanlar şu anda çok iyi oynamaya başladılar.

Evet fizikleri kötü.
Çok uçmalı kaçmalı bir oyun.
Ben önermem hatta o oyunun karşıtıyım.
Nefret ediyorum! CS:GO'nun yanında hiçbir şey.

Havadayken bile headshot atıyorlar. CS:GO'da ki gibi el becerisi gerekmiyor, her atış one tap gidiyor. Ne kadar hoşuna gider bilemem. Ayrıca kitlesi çok kötü, ben CS:GO'da nova 3 iken Valorant'a başladım ve kitlesi yüzünden rank atlayamadım. Ben başlama derim.

Vallahi benim de rankım aynı, fakat güven faktörüm yüksek ve seçkin olduğum için son 20 maçımda 1 tane bile hileye denk gelmedim, ama dün oynadığım son maçta Smurf'e denk geldim kaybettik doğal olarak. Geçip geçmemek senin fikrin, oyun zevkine bağlı. Ben de zamanında geçmeyi düşündüm, biraz oynadım ama CS:GO gibi sarmadı bana o hissi vermedi. Ben de CS:GO'da kaldım. CS:GO candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…