Valorant'a başlanır mı?

Zula'yı mı anlatıyorsunuz Valorant'ı mı? Ne demek el becerisi gerektirmiyor?
Evet el becerisi gerektirmiyor, Valorant'la CS:GO'nun gerektirdiği el becerileri farklı, Valorantta attığın vuruşların bitanesini CS:GO'da zor atarsın, mermi attığın yere gidiyor çok saçma.

Gerçekçi oyunlar daha çok hitap ediyor bana açıkcası. Valorant'ta millet bir şey atıyor duvar oluşuyor anlamadım gitti ya. Bir yere bir şey atıyor uçuyor vuruyor. Tam bana göre değil galiba. Bir kere derecesiz girdim ilk maçımda 21 mi ne vurmuştum hatırlamıyorum. CS fizik olsun grafik olsun sprey olsun daha iyi geliyor. Valorant'da adama kafa attığımı hissetmiyorum yukarıda yazıyor. CS'de öyle değil kafa mı atmışım body mi atmışım hissiyattan anlıyorum. Ya Valorant alışacağım ya da CS hileyle oynayacağım emin değilim. LoL indirdim şimdi deneyeceğim DotA2 de indirdim umarım hoşuma giderler. 4K saat ETS'den sonra ve 2-3K saat CS'den sonra alışması güç.

Havadayken bile headshot atıyorlar. CS:GO'da ki gibi el becerisi gerekmiyor, her atış one tap gidiyor. Ne kadar hoşuna gider bilemem. Ayrıca kitlesi çok kötü, ben CS:GO'da nova 3 iken Valorant'a başladım ve kitlesi yüzünden rank atlayamadım. Ben başlama derim.
Vay be. 500+ saatte 4 kere havada iken silahla tek attım, sanırım yeteneksizim.

TR server'ın da başlamazsan daha iyi olur. Avrupa sunucuları daha kaliteli ve eğlenceli, Valorant farklı türde FPS oyunu olduğu için herkese hitap etmiyor ama eğlenceli bir oyun, ben tavsiye ederim.

Yıllarımı CS'ye verdim. Nova 4, mg, dmg arası oynuyorum. Karşıya gelen hilelerden artık oyun zevkim kalmadı. FACEIT atarım ara sıra o zevk veriyor. Gerçekten hilelerden sıktı rekabetçi. Hilesiz oynanamıyor neredeyse. Seçkin hesaptayım 2 maç spinbot geldi ya spin. Valorant oynayan arkadaşlarım var da bilmiyorum fizikleri falan çok hoşuma gitmedi. Sizce başlanır mı?
Başlanır hocam, benim de cs ile yıllar süren 1.5k saatim var artık oyun çok fazlasıyla sıktı fakat valorantında şöyle kötü yanı var her oyunda olduğu gibi kanser kitle çok fazla her maç çoğunlukla sizi tilt edecek insanlar oluyor buna dikkat etmek lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı