Valorant'a girince PC donuyor

123erenas

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb 5200 mhz
Ekran kartı
rtx 4060
Anakart
A 620 M h
İşlemci
ryzen 5 7500f
Merhaba arkadaşlar evimdeyken her şey sorunsuz çalışıyordu yeni bir yere taşındım Wi-Fi adaptör aldım, her oyun sorunsuz çok güzel FPS'ler verirken Valorant'a girdiğimde PC donmaya başladı. Üstelik oyunu kapatsam bile PC reset atmadığım sürece donmaya devam ediyor bir anda böyle bir sorun almaya başladım. Ekran kartını güncelledim ama işe yaramadı.

Merhaba arkadaşlar evimdeyken her şey sorunsuz çalışıyordu yeni bir yere taşındım Wi-Fi adaptör aldım, her oyun sorunsuz çok güzel FPS'ler verirken Valorant'a girdiğimde PC donmaya başladı. Üstelik oyunu kapatsam bile PC reset atmadığım sürece donmaya devam ediyor bir anda böyle bir sorun almaya başladım. Ekran kartını güncelledim ama işe yaramadı.

Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.

Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.
Çekirdek yalıtıma girince erişmeye çalıştığınız sayfa desteklenen özelliklere sahip değildir ve kullanılamaz dedi

hocam biosdan ayarlarla dediğin şeyi yaptım ama zaten kapalıymış yine aynısı oldu

Son düzenleme:
Çekirdek yalıtıma girince erişmeye çalıştığınız sayfa desteklenen özelliklere sahip değildir ve kullanılamaz dedi.

Hocam BIOS'tan ayarlarla dediğin şeyi yaptım ama zaten kapalıymış yine aynısı oldu.

Wi-Fi adaptörünü çıkartıp deneyin.

Çözüm buldunuz mu aynı sorun var. Klavye. mouse. internet her şey gidiyor ve bilgisayar sürekli kasıyor tüm Riotla alakalı şeyleri kapatsam bile. Reset atınca düzeliyor sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı