Valorant'a girmek nasıl engellenir?

EmirhanAydemir

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 17 yaşındayım, bir stajyerim. İşten çok yorgun geliyorum ve uyumak istiyorum. Kardeşim Valorant diye bir oyun oynuyor. Sessiz olmasını söylüyorum ama öyle deyince bana beni öldürecek gibi bakıyor. Bu Valorant'a girmeyi nasıl engelleriz? Farklı odalarda yatıyorum artık, yatağımı özledim. Sesi 3 oda öteye geliyor ve susmuyor. Ne olur yardım edin, uyumak istiyorum sadece. Çıldırmak üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağ üzerinden engelleyebilirseniz engelleyin. Yapılabilir mi bilmiyorum ama belki kara listeye falan eklenebiliyordur.

Arkadaşlar merhaba, ben 17 yaşındayım, bir stajyerim. İşten çok yorgun geliyorum ve uyumak istiyorum. Kardeşim Valorant diye bir oyun oynuyor. Sessiz olmasını söylüyorum ama öyle deyince bana beni öldürecek gibi bakıyor. Bu Valorant'a girmeyi nasıl engelleriz? Farklı odalarda yatıyorum artık, yatağımı özledim. Sesi 3 oda öteye geliyor ve susmuyor. Ne olur yardım edin, uyumak istiyorum sadece. Çıldırmak üzereyim.
BIOS'tan Secure Boot ve TMP ayarını kapatın, eğer PC ile hiç alakası yoksa bidaha giremez. Tabi Win 11 kurulu ise TMP kapanınca sistemde açılmayabilir belirtiyim.

Onun dışında modem arayüzünden Riot Games sunucularını engelleyebilirsiniz, ozaman açmaya çalıştığı zaman hata verir.

Onu yaptığı şeyden alıkoyunca daha gergin bir ortam oluşabilir. Onun yerine onu oyun oynamadığı bir vakit karşınıza alıp, düzgün bir dille günlük yaşantınızı ve akşamda günlük yaşantınızdan sonra dinlenmek istediğinizi olgun bir biçimde belirtin derim.

Modemi kapat geri oturunca geri kapat en sonunda vazgeçer.

Onu yaptığı şeyden alıkoyunca daha gergin bir ortam oluşabilir. Onun yerine onu oyun oynamadığı bir vakit karşınıza alıp, düzgün bir dille günlük yaşantınızı ve akşamda günlük yaşantınızdan sonra dinlenmek istediğinizi olgun bir biçimde belirtin derim.
Kullanıcının ev ilişkileri farklı olabilir. Belki kardeşi, abisini dinlemeyerek bu konuyu açmış olmasına sebep olabilir. Zaten ana mesajda da iyi davranmadığını yazmış konu sahibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı