Valorant'a para yatırılır mı?

paq

Zeptopat
Daha fazla  
Yağmacı seti almayı düşünüyorum ama kararsızım. Yeni gelecek champion setide güzel 8500VP alacağım bugün yarın. Fakat bir türlü karar veremedim sizce para yatırmaya değer mi?

Bence bu biraz sana bağlı ben yatırıyorum ve yatırmaya devam ediyorum ben Valorant'ta aldığım zevkin yüzde 50'sini skinler sayesinde alıyorum ama senin için böyle bir söz konusu değilse yatırmayabilirsin.

Bence gereksiz ama burada değip değmeyeceğine karar verecek kişi ben veya başkası değil, sizsiniz. Mantıken baktığın zaman görünüş dışında hiçbir işe yaramayan anlamsız şeyler, ama size göre anlamlıysa alabilirsiniz.

Yağmacı seti almayı düşünüyorum ama kararsızım. Yeni gelecek champion setide güzel 8500VP alacağım bugün yarın. Fakat bir türlü karar veremedim sizce para yatırmaya değer mi?
O parayla daha güzel bir şey yapamayacağına inanıyorsan ve oyunda zaman geçirip hoşuna gideceğini düşünüyorsan alınır. Ama onu almak için kendini zor duruma sokacaksan bence sokma. Bir süreden sonra kostümden sıkılmaya ve yeni şeyler almaya yöneliyorsun.

Sadece 1 skin almayın da setleri falan alabilirsiniz. Zamanında vandala 1 adet skin aldım ve çok sıktı. Yatıracaksanız düzenli ve biraz bol yatırmanız (eğer durumunuz iyiyse ve valorantı sık oynuyorsanız) pişman etmeyecektir.

champions setini ben beğenmedim
ve valoranta yatırdığım paraya üzülüyorum son zamanlarda
oyunu çok oynasamda yinede verdiğim paraya değmediğini düşünüyorum ama isterseniz siz alın

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı