Valorant'a Para Yatırılır mı?

Harcadığınız vakte göre değişir. Oyunda yaklaşık 1100 saatim var toplasan 1000 TL civarı yatırmışımdır, pişman değilim.

Seviyorsan evet ben 500 saat anca dayanabildim ve hiç memnun değilim, bir daha da oynamayacağım. Eğer oyunu seviyorsan yatırılır herkes yatırıyor zaten ama ben yatırmazdım çünkü sevmiyorum oyunu.

Bu durum biraz da zevk meselesi, ben olsam Valorant'a para yatırmazdım. Valorant'taki skini beğeniyorsan al derim, kendini çok da kaptırma. Sonradan çok pişman olursun ve Riot oyunlarının kitlesi de belli. Bir süre sonra Valorant oynamaktan sıkılacaksın, yatırdığın parayla kalırsın sadece.

Bu durum biraz da zevk meselesi, ben olsam Valorant'a para yatırmazdım. Valorant'taki skini beğeniyorsan al derim, kendini çok da kaptırma. Sonradan çok pişman olursun ve Riot oyunlarının kitlesi de belli. Bir süre sonra Valorant oynamaktan sıkılacaksın, yatırdığın parayla kalırsın sadece.

Ben 500. saatten sonra bıraktım sarmıyor artık son patchlerden sonra lag yerleri öpüyor.

Bir de sistem gereksinimi düşük olan oyunların kitlesi de belli, bir süre sonra pişman oluyor insan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı